Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Nisan '18

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy Dünya Starı Oldu- Netflix Roma’da Koruyucu Dizisini Dünyaya Tanıttı

Çağatay Ulusoy Dünya Starı Oldu- Netflix Roma’da  Koruyucu Dizisini Dünyaya Tanıttı
 

Netflix dijital platformda dünyayı ele geçirmiş bir Tv kanalı. Yayınladığı başarılı dizilerle milyonlarca üyeye sahip olan kanal ilk Türk dizisini de bu sezon yayına alıyor.

Koruyucu adı ile yayınlanacak dizide başrolü Çağatay Ulusoy oynamayı kabul etmiş bunu da 2017 yılı Mayıs ayında kendi çektiği bir video ile bizler ile paylaşmıştı.

Şimdi çekimler yavaş yavaş akışına oturdu. Netflix de yeni sezonu ve yayına alacağı veya yayınladığı diziler için geçen hafta 2 gün dünya tanıtımı yaptı.

Bu tanıtımı İtalya’nın Roma şehrinde gerçekleştirdi.

Çağatay Ulusoy Koruyucu dizinden bu çekimlere ve organizasyona katılan tek oyuncuydu. Netflix’in dünya arenasında Türkiye için kullandığı yüz Çağatay Ulusoy’dur. Milyonlarca takipçisinin olduğu ve dünyada başarılı Türk dizilerinde oynadığı ve ses getirdiğinin kanıtı bu tanıtımdaki tek Türk olmasıdır.

Netflix Çağatay Ulusoy’u kanalın reklamlarına dahil ederek Koruyucu dizisinin dünya pazarındaki yüzünü sağlamlaştırmaya çalışıyor.

Bir taraftan da Çağatay Ulusoy’un kendi sosyal medya hesabında bu tanıtımın resimlerini paylaşmamasının gerginliklere yol açtığının haberlerini okumaktayız. Çağatay Ulusoy, Türk gazeteciler ile de görüşmek istemiyormuş.

Genç aktör bu konuda haklı aslında!

Bildiğiniz gibi biraz geçmişe dönersek, Çağatay hakkında Türk gazetelerinde yayınlanan haberlerin kendisine ve ailesine zarar verici yönde olduğunu biliyoruz. Şimdi genç oyuncu tam zirveye doğru yaptığı bu başarılı işleri unutup bir gazetecinin bu konu hakkında soracağı soru ile eski kötü günleri hatırlatmak ve hatırlamak istememektedir.

Resimler konusunda ise Çağatay Ulusoy’un içine kapalı, naif karakteri bu reklamları pek yapmaya uygun değil. Kendi kişisel sayfasını kendi yönetmeye çalıştığını sanıyorum. Oysa Çağatay sosyal medya hesaplarını işin erbaplarına bıraksa böyle sorunlar çıkmayacaktır.

Her ne olursa olsun herkes kabul etmelidir ki Çağatay Ulusoy Dünya Starı oldu!

Yürüdüğü yolda başarılarının devamını diliyorum!

Hayatta başarılarınızın sürmesi dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..