Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mayıs '18

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy Oyunculukta Zirve Yaptığı Noktada Mahkeme Sonucu Moralini Bozdu!

Çağatay Ulusoy Oyunculukta Zirve Yaptığı Noktada Mahkeme Sonucu Moralini Bozdu!
 

Çağatay Ulusoy'un 5 yıl önceki mahkemesinde sona gelindi ve mahkeme kararını verdi ve cezalar açıklandı. Bu karar şüphesiz Çağatay kadar sevenlerini de üzdü. Bir sanatçı için indirimli haliyle 1 yıl 9 ay çok uzun bir zaman. Ama çere yok; Şeriatın (Kanun) kestiği parmak acımaz! Çağatay Ulusoy'un avukatı Şeyda Yıldırım, mahkemenin gerekçeli kararını açıklamasından sonra bu kararın bozulması amacıyla İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne başvuracağını sonuca itiraz edeceklerini söyledi. Şimdi üst mahkemenin vereceği karar beklenecek. Yaz ortasında adli tatil de başlayacağından bu itirazın kesin sonucu Ekim-Kasım aylarına bulabilir. Her ne kadar işlenen suç af edilemez ise de, bu olay Çağatay'ı ziyadesiyle üzmüş, gerekli dersi vermiştir.

Bu ağır cezanın etkileri Sosyal Medyada ve Dünya ülkelerinde oyuncunun sevenleri arasında geniş yankı uyandırdı.

Önceki akşam Latin Amerika'daki sevenlerin önderliğinde, destek için TT yapıldı. Katılım yüksekti bir o kadar da dilek ve temenniler vardı. Atılan allofusCagatayUlusoy (Hepimiz Çağatay Ulusoy için) Hashtag etiketi ile atılan twittlerden aşağıdaki Uruguay Fanlarının resim çok anlamlıydı. Dönen Dünyada Çağatay'ı saran eller onun için dua eder gibiydi. (*)

Sosyal medyada atılan twittler de çok anlamlıydı. İşte o twittlerden birkaçı :

"Fırtınadan sonra güneş her zaman tekrar parlıyor. Sen de parlayacaksın, herkesi kör ettiğin için çok sert olacaksın"

"Pes etme ve hatta süresi doldu"

"Yürümeye devam et, durma. Biz dünyada başarılı göreceksiniz!"

Görüldüğü gibi atılan twittler çok anlamlıydı, bunlar sadece birkaçı.

 

NETFLİX DİZİSİNİN YARIDA KALIR MI?

The Prodector (Koruyucu) dizisinin çekimleri devam ediyor. Şayet anormal bir değişiklik olmaz ise, bu dava sonuçlana kadar dizi çekimleri bitecektir. Netice itibariyle yıl sonunda planlandığı gibi bütün dünya ülkelerinde gösterime girecektir.

Çağatay Ulusoy, 2013 yılında ilk gözaltı ile büyük şok yaşamış, gerekli dersleri almış, pişman olmuştur. Bu tarihten sonra "Medcezir" ve "İçerde" dizilerini ve "Delibal" sinema filminde oynamış, bu hırs onda çıtayı iyice yükseltmesine sebep olmuştur. Şimdi de Oyunculukta zirve yaptığı noktada Mahkeme sonucu moralini bozsa da, tanıdığım Çağatay Ulusoy bunu atlatacak, Netflix'in The Prodector (Koruyucu) dizinde dünya ülkelerinde kendisini iyice gösterecektir.

Yolun açık olsun Çağatay; ama şöyle, ama böyle bu da geçecek, sen yoluna devam edeceksin. Sen de altın gibi o kalp ve bu oyunculuk kabiliyeti olduğu müddetçe Dünya Sanatçısı olacak ve Oscar dahil ödüller gelecektir!

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: @abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

 * https://twitter.com/twitter/statuses/997294713840562176

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..