Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ekim '14

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy’dan sevenlerine bayram hediyesi!

Çağatay Ulusoy’dan sevenlerine bayram hediyesi!
 

Medcezir dizisinin star oyuncusu Çağatay Ulusoy dün akşam sevenlerine güzel bir Bayram hediyesi verdi.

Medcezir’de Çağatay Ulusoy “Yaman”, Serenay Sarıkaya “Mira” karakterini canlandırıyordı.  Geçtiğimiz yıl çok güzel bir performans sergileyen ikili, birbirlerine aşık iki sevgiliyi oynadılar. Çağatay ve Serenay bu dizi aşkını daha sonra özel hayatlarına taşıdılar. 6-7 aylık bir beraberlikten sonra, Temmuz başlarında bu aşk sona erdi ve ayrıldılar.

Ağustos ayı ortalarında Medcezir’in yeni sezon çekimleri için bir araya gelen Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın birbirlerine küs oldukları söylendi ve yazıldı. Hatta magazin basınında Çağatay Ulusoy’un dizinin senaristi Ece Yörenç’e, senaryodan öpüşme sahnelerinin çıkarılmasını ve Serenay ile öpüşmek istemediğini söylediği basında yer aldı. Basında Medcezir bitiyor gibi felaket tellallığı yapanlar oldu.

Bu sıralarda yazdığım blog yazılarımda, bilhassa 6 Eylül 2014 tarihli (Medcezir dizisi bitiyor mu dedikoduları) başlıklı yazımda dataylı anlatmıştım. Bu haberin ya yalan, ya yanlış, ya da doğru ise, Çağatay Ulusoy’un işini ön planda tutan bir profesyonel olduğunu yazdım.  Kendi bindiği dalı kesmeyeceğini ısrarla söyledim.

Sette aralarında kırgınlık olduğu gözlenen Çağatay ile Serenay, son üç bölümdür senaryo gereği de olsa birbirleriyle öpüşmek şöyle dursun, el ele bile tutuşmadıklarını gördük.

Dün akşam Star Tv. ekranlarına gelen Medcezir’in 42.bölümü sonunda Çağatay Ulusoy, Serenay’ı öpmeyi kabul etmiş olmalı ki, Yaman ile Mira ihtiraslı ve ateşli bir öpüşme sahnesi sergilediler.

Ekran Alıntısı42.2

Dizide bu öpüşme Mira ile Yaman’ın arasındaki buzların eridiğinin göstergesiydi. Bu sahne sevenlerini çok sevindirdi, sosyal medyada çok ses getirdi. Twitter’de binlerce twit atıldı.

Ekran Alıntısı42.3

Bu son sahne izleyiciyi ve Çağatay sevenlerine bir Bayram hediyesi gibi geldi. Ben kendimce Çağatay Ulusoy sevenlerine “Bayram Hediyesi” verdi diye yorumladım. Diğer bir deyişle senaristimiz Ece Yörenç Çağatay Ulusaoy'a, izleyenlere bayram hediyesi verdirtti.

Ben de buradan herkesin bayramını kutluyor, gönlünüzce bayram günleri diliyorum.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Not: Görseller internetten ve tarafımdan diziden sayfasından kopyalanarak alınmıştır.

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..