Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Aralık '17

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy’un Netflix Projesine Nazar Değdi!

Çağatay Ulusoy’un Netflix Projesine Nazar Değdi!
 

Aylardır beklenen proje Netflix ajandasında (1) görünmesine rağmen hala ortalarda bir şey yok!

Son dizisi İçerde’de sonra Netflix ile yaptığı anlaşma ile oldukça adından söz ettiren yıldız, O3 Medya ile öncelikle haftalık (kaşe ) problemi yaşıyormuş(!). Bu sorun sizce yeni mi çıktı? Bölüm başına 135 bin alan Çağatay Ulusoy, O3 Medya ve Netflix ile bu konuda uzlaşma yapmadan mı Amerika’ya gitti? Ben hiç sanmam!

Üstüne üstlük Amerika harcamalarının da bir şekilde karşılandığı kanısındayım. Çünkü genelde bir oyuncuyu bu kadar uzun hazırlık dönemi olan bir yapıma imza attırırken “kusura bakma iş başlayınca ödemeler başlar!” denmez ve kimse de bunun altına imza atmaz.

Bu tamamen bir dedikodu olmalı!

Nede olsa uzun süredir proje izleyiciler tarafından bekleniyor. “Hemen, şimdi, çarçabuk bir gerekli bekleme haberi çıkartılmalı! Bu işler Türkiye’de böyle işlese de Netflix için işler böyle yürümüyordur. Çok önemli bir çıkış dizisi hazırlanırken sabırlara biraz merhem haberler yapılacaktır.

Senaryo ile ilgili sorun çıkmış!

Çıkar bak bu doğrudur! Şuan dizi ile ilgili söylentiler kesin olmamakla birlikte dizinin senaryosunu yazması için anlaştığı Pınar Bulut ve Ercan Mehmet Erdem'le yollarının ayrıldığı konuşuluyor.  Çünkü kitaptan uyarlanacak olan öykü(2) o kadar grif ki bazı önemli noktaları atlamadan yapmak, yazmak lazım. Dizinin örüntüsü için çok ince ve detaylı çalışmak gerekiyor.

 Zordur romanı dizi yapmak!

Meşakkatli iştir doğrusu, çünkü senarist olarak yazarın düş dünyasına girmeniz lazım. Ama işlerin başında romanın yazarı N.İpek Gökdel var yani içiniz rahat olsun bu sorunda çözülemeyecek bir sorun değil.

Siz bir oyuncunuzu Amerika’da PR çalışması ve oyuncu koçu ile çalışması için tutacaksınız iş çözülmeyecek, gülerler adama. Dev bir proje ile geliyor Çağatay Ulusoy! Bu proje hem Türkiye için hem de sanatçı için oldukça önemli. İşler böyle olunca gerek O3 Medya gerek Netflix gerekli düzenlemeleri yapacaktır.

Ama tabi ki gündemden düşmeyelim!

Bu iş için atılan imza tabiî ki diğer projeleri şimdilik engelliyor ama sonu güzel olacak, bu arada da gündemdem düşmemek lazım, yoksa proje unutulur. İçiniz rahat olsun bu proje olacak şimdilik bu işlerin ters gitmesine “Nazar çıktı!” diyelim.

Hayatta nazar değmeden yaşamanız dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

(1)(http://blog.milliyet.com.tr/netflik-ajandasinda-cagatay-ulusoy-dizisinin-tarihini--isaretledi/Blog/?BlogNo=575343

(2)    http://blog.milliyet.com.tr/cagatay-ulusoy-un-yeni-dizisi-netflix-projesinin-detaylari-belli-oluyor/Blog/?BlogNo=572945

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..