Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Aralık '17

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy'un Netflix'de Oynayacağı Dizisinin Adı Beğenilmedi!

Çağatay Ulusoy'un Netflix'de Oynayacağı Dizisinin Adı Beğenilmedi!
 

Netflix, Çağatay Ulusoy'un 2018 yılında oynayacağı yeni dizisinin adını iki hafta önce açıkladı ama, bu isim sevenlerini memnun etmedi. "United İstanbul" olarak açıklanan bu dizi isimi beğenilmedi. İsim yanlış ifade edildi, Utitled aslında isim belirlenmedi anlamında kullanıldı. İlerleyem günlerde, İstanbul'da çekilecek bu dizinin ismi belirlenecek ve asıl isim açıklanacaktır.

N. İpek Gökdel'in "Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi" romanından uyarlanacak senaryoda, Yavuz Sultan Selim'in 500 yıllık tılsımlı gömleğin gücü ile İstanbul'da kötü niyetli adamları mücadele edecektir. Senaristler romanda anlatılanlara ne derece bağlı kalırlar bilemem.

Adında Dünya şehri İstanbul'un adı geçmesi güzel ama, dizinin konusu ile ilgili bir isim olmalıydı. Örnek; "Yavuz'un Tılsımlı Gömleği İstanbul'u kurtarabilecek mi?" olabilirdi. Kesin değil ama, bu isim değişebilir! Yoksa dizinin adı ile ilgili eleştiriler devam edecektir.

Çağatay Ulusoy, Ağustos sonundan bu tarafa neredeyse 4 aydır Amerika'da Los Angeles'te bu dizi ile ilgili oyunculuk eğitimi ve çalışmaları devam ediyor.

Dizi ismi olarak “Untited İstanbul” seçilmiş olmasını eleştirmenler ismin beklenin altında kaldığını bir şehir isminin bu şekilde sadelikle böyle bir diziye verilmesinin doğru olmadığını savunuyorlar. Çağatay hayranlarını da, Netfix'in  böyle bir isim seçmesini memnun etmedi. 2018’de bütün dünya ülkelerinde aynı anda televizyonlarında gösterime girecektir.

 

ÇAĞATAY ULUSOY PARTNERİ KİM OLACAK?

Dizi ile ilgili Burcu Biricik kadın oyuncu olarak adı geçiyordu. Ancak ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde farklı bir projeye imza atarak bu projede olmayacağını açıkça belirtti. Dizinin şuan için başrol kadın oyuncusu belirlenmedi. Senaryonun ortaya çıkması ile bayan oyuncu da belirlenecek ve diğer oyuncular ortaya çıkacaktır.

 

BU BİR TV DİZİSİ DEĞİL.

Ulusoy'un oynayacağı bir tv dizisi değil. Serenay Sarıkaya'nın oynadığı dizi gibi bir İnternet dizisidir. Ancak Netflix abone olan üyeleri tarından seyiredilecektir. Ancak öncelikle Netflix abonesi olmak gereklidir.

Dizinin başlaması ile birlikte, Netflix tarafından daha detaylı bir açıklama yapılacaktır.

 

ÇAĞATAY ULUSOY NETFLİX DİZİSİNDE OYNAYACAĞINI AÇIKLADI :

Çağatay Ulusoy, geçtiğimiz Ağustos ayı ortasında rolün kendisi tarafından oynanacağını açıkladı. Özel olarak çektiği video Sosyal Medyada yayınlandı. Ulusoy, Netflix’in teklifini kabul etmiş anlaşma sağlanmıştır. Kısa açıklamada Çağatay şöyle diyordu;

“Merhabalar, selamlar herkese… Heyecanımı sizinle paylaşmak ve bir konuyu açıklık getirmek istediğim için bu videoyu çekiyorum. Evet duyduklarınız doğru, çıkan haberler doğru. 2018 Yılında çok farklı ve çok güzel bir projeyle Netflix’de olacağız. Görüşmek üzere.”

Daha önce, Mayıs ayı içinde Ulusoy ile Netflix arasında anlaşma imzalanmış, imzalar atılmıştı.

 

ÇAĞATAY ULUSOY NETFLİX İLE DÜNYAYA AÇILIYOR

Daha önce yazdığım gibi Çağatay Ulusoy, bu Netflix dizisi ile Dünya sanatçısı oluyor. 2011 yılında Hazal Kaya ile oynadığı "Adını Feriha Koydum" dizisi ile dünyaya açılmış. Arkasından, Medcezir ve İçerde dizileri ile milyonlarca kişi onu tanımış, beğenmiş, oyunculuğunu takdir etmişti.

Türk yapım şirketinin üstlendiği bu dizi ile bütün dünyada tanınmaya devam edecek. Milyonlarca kullanıcısı olan Netflix Türkiye’de internet üzerinden yayınlanıyor.

Çağatay Ulusoy'un Netflix dizisinde şimdilik Çağatay Ulusoy'un adı oyuncu olarak geçiyor. Şimdi de sadece İstanbul'da çekilecek dizinin adnın belirsiz olduğu yazılıyor.

 

Yavuz Sultan Selim'in tılsımlı gömleği ile Çağatay Ulusoy Türk Seyircisi ile birlikte Dünya seyircisini de etkileyecektir. Netflix dizilerinin arkası gelecektir. Hayırlı olsun... Çağatay'ın parlayan yıldızı daha da çok parlasın diyelim.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..