Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Aralık '18

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy'un "Hakan: Muhafız" Netflix İnternet Dizisinin İlk Bölümü Tanıtıldı!

Çağatay Ulusoy'un "Hakan: Muhafız" Netflix İnternet Dizisinin İlk Bölümü Tanıtıldı!
 

Önceki gün İstanbul boğazda Sakıp Sabancı Müzesi gösteri salonunda Çağatay Ulusoy'un Netflix yapımı Dünya dizisi 'Hakan: Muhafız'ın 1.bölümü tanıtım gala gecesi düzenlendi. İlk 10 Bölümü 14 Aralık Cuma günü yayına veriliyor. Gecede başta başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy ve dizinin oyuncuları Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Burçin Terzioğlu, Mehmet Kurtuluş, Okan Yalabık, Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Boran Kuzum, yönetmenler Can Evrenol, Umut Aral, Gönenç Uyanık ve 03 Medya kurucu ortağı Onur Güvenatam ve Netflix Uluslararası Yapımlar Başkan Yardımcısı Kelly Luegenbiehl tam kadro katıldı.

Ünlü Akını Yaşandı:
14 Aralık’ta 190’dan fazla ülkede aynı anda 128 milyon üye izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız için heyecanlı geri sayım sürüyor. Fantastik drama türündeki dizinin prömiyeri, 5 Aralık Çarşamba akşamı Emirgan’daki Sakıp Sabancı Müzesi içinde yer alan The Seed’de gerçekleştirildi.

Çağatay Ulusoy'un yakın arkadaşı ve dostu Kıvanç Tatlıtuğ da arkadaşını yalnız bırakmadı.

Çukur dizisinin bir çok oyuncusu da geceye katıldı. Çukur'un Yamaç karakteri Aras Bulut İynemli

Ve Vartolu Sadettin Karakteri Erkan Kolçak Köstendil, Dilan Çiçek Deniz, Hazal Kaya.

Tuba Büyüküstün, Belçim Bilgin, Özge Özpirinçci, Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı ve Engin Öztürk de geceye katılanlar arasındaydı.

Dizinin oyuncuları, Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Mehmet Kurtuluş, Okan Yalabık ve Yurdaer Okur birlikte.

Daha sonra, dizinin ilk bölümünün gösterimi için salona geçildi. Dizi oyuncuları sahneye çıktı, Başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy en son sahneye davet edildi. Ulusoy kısa bir konuşma yaptı ve ekibine teşekkür etti. Ön sıralarda yerlerine geçtiler ve ilk bölüm gösterimi başladı.

Dizide Hakan: Muhafız, sıradan bir genç olan Hakan’ın (Çağatay Ulusoy) tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenmesiyle  hayatı altüst olur.  Fantastik bir macerayı anlatıyor. İlk bölüm son final sahnesi hepimizi alt üst etti. İzleyenler başta Çağatay Ulusoy olmak üzere diziyi ayakta alkışladı. Tebrikler yapıldı ben de Çağatay'ı dizideki olağanüstü performansından nedeniyle yanına gidip tebrik ettim, bu dizinin dünya ülkelerinde tutulacağını söyledim.

İlk bölüm bitiminde salona kokteyle geçildi. Çağatay'ı tekrar tebrik ettim, başarılarının devamını diledim, ayaküstü sohbet ettik. Bu sırada yanımıza gelen Tuba Büyüküstün ile tanıştık birlikte fotoğraf çekildik.

Daha sonra Çağatay, annesi Refiye Hanım ve kardeşi Atalay ile tanıştırdı. Bir süre onlarla da sohbet ettik. Çağatay yoğunluğundan dolayı son zamanlarda blog yazılarımı okuyamadığından söz etti. Annesi Refiye Hanım bütün yazılarımı okuduğunu, oğluna destek olduğum için bana teşekkür etti. Burada bir saplama yapmak istiyorum. Çağatay sonderece efendi, saygılı hiç kasıntısı olmayan adam gibi adam. Şahsıma karşı gösterdiği ilgi ve nezaketi için ayrıca kendisini teşekkür ederim.

Ben bir süre sonra bu güzel gala gecesinden ayrıldım. 

Bu güzel Netflix'in ilk Türk dizisi (The Protector) Hakan: Muhafız 14 Aralık Cuma günü ilk on bölümü yayına verilecek. 190 ülkede, Netflix üyesi 128 milyon izleyicisi ile buluşacak!

 

Başarılar Hakan: Muhafız, başarılar Çağatay Ulusoy... Dünya Şehri İstanbul'umuza tanıtacaksın, mutlaka beğenilecektir.

* Gala Gecesi ile resimler galerilerim sayfasına eklenecektir.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

  • Not: Görsellerin bir kısmı 1001 Tv Foto Galerisinden alınmıştır.
  • *Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..