Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ekim '15

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy'un yeni dizi partneri Merve Boluğur mu?

Çağatay Ulusoy'un yeni dizi partneri Merve Boluğur mu?
 

Çağatay Ulusoy sinema filmi Delibal'ın çekimlerini bitirmiş, daha sonra Amerika'ya Los Angeles'e gitmişti. Şu anda Los Angeles'de hem tatil yapıyor, hem de oyunculuk eğitimi alıyor. Bir taraftan da İngilizcesini geliştiriyor.

Sinema filmi Delibal'ın ilk tanıtım fragmanı 1 Ekim'de yayınlanmış, çok beğenilmiş ve ses getirmiştir. Artık sıra yeni bir diziye gelmişti. Daha önce Kösem Sultan dizisinde şehzadelerden birini oynayacağı yazıldı-çizildi. Ama Çağatay cephesinden her hangi bir ses gelmedi. Zira Ay Yapım ile sözleşmesi ve de Kerem Çatay'a minnet borcu vardı. Bu nedenle filmin bitimiyle beraber yeni dizi için Ay Yapım ile el sıkışmıştı.

Delibal 13 Kasım 2015 tarihinde vizyona çıkacak, gala gecelerinden sonra Çağatay Ulusoy dizi çalışmalarına başlayacaktır. Çağatay'ın sevenleri ve Fan Grupları yeni dizi için sabırsızlanıyordu. Dizide bayan partneri kim olacak? Zeynep Farah Abdullah, Tuba Büyüküstün gibi isimlerin adı geçti.

Dedikoducu Çocuk'un Twitter da ortaya attığı iddiaya göre Çağatay Ulusoy'un yeni dizisinde partneri Merve Boluğur olacağını söyleyiverdi. Yeni dizinin 2016 Ocak ayında Star Tv ekranlarında olacağı söyleniyor.

Ben kendi adıma bu haberi ve ismi çok tuttum. Süper bir ikili olurlar. Merve Boloğur Çağatay'ın arkadaşı Murat Dalkılıç'ın eşi. Geçtiğimiz Ağustos ayı içinde yeni evlendiler. Şöyle bir avantajı da var. Partnerinin evli olması da daha önce yaşanan dizi aşkı dedikodularını da bertaraf edecektir. Bilindiği gibi Medcezir'de Serenay Sarıkaya ile dizi dışında yaşanan aşk ve de aşk dedikoduları Çağatay'ı çok yıpratmıştır. Bu nedenle 3.sezonu görmesi gereken Medcezir dizis 2. Sezon sonunda final yapmak zorunda kalmıştır. Daha önce de "Emir'in Yolu"da Gizem Karaca ile çıkan dedikodular olumsuz etkilemiştir. Bütün bu nedenlerle dizide çok güzel seçim ve de çok da uyumlu bir çift olacaklardır.

Merve Boluğur: 16 Eylül 1987 İstanbul doğumlu, Türk model, sinema ve dizi oyuncusudur. Saç rengi; Koyu Kahve, Göz rengi; kahve. Boy; 1,67  - Kilo: 54.

Merve Boluğur daha önce birkaç filmde rol almış, reklam filmlerinde oynamıştır. 2006-2007 yıllarında yayınlanan televizyon dizisi Acemi Cadı'da Ayşegül adlı bir cadıyı canlandırarak başrol oynamış ve bu sayede tanınmıştır. Daha sonra da TRT´de yayınlanan Aşk Yeniden adlı dizide Eylül adında bir karakteri canlandırmıştır. 2009 yılında Star Tv'de yayınlanan Kül ve Ateş dizisinde Hayal İsfendiyar adlı karakteri canlandırarak oyunculuğuna devam etmiştir. Küçük Sırlar adlı dizide Ayşegül karakterini canlandırmıştır. Kuzey Güney adlı dizide ise "Zeynep" karakterini canlandırmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde "Nurbanu Sultan" karakterini canlandırmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi  Tiyatro Bölümünde eğitim almıştır. 2012-Mayıs ayı itibariyle  Rexona markasının reklam yüzü olmuştur. 2014 yılında Maybelline NewYork'un ilk Türk marka yüzü olmuştur.

Merve Boluğur'un rol adldığı Diziler:

2006-2007  : Acemi Cadı (Ayşegül)

2007            : Aşk Yeniden (Eylül)

2009            : Kül ve Ateş (Hayal İsfendiyar)

2010-2011 : Küçük Sırlar (Ayşegül Yalçın)

2011-2013 : Kuzey Güney (Zeynep Çiçek)

2013-2014 : Muhteşem Yüzyıl (Nurbanu Sultan)

 

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-10-11 07:05:01Z | http://piczard.com | http://codecarvings.comhœpoJšË

Merve Boluğur 24 Ağustos 2015 tarihinde Murat Dalkılıç ile evlenmiştir. O düğüne Çağatay Ulusoy da arkadaşları olması nedeniyle katılmış, birlikte horon tepmişlerdir.

merve düğün

Her ne kadar şimdilik bu haber netlik kazanmasa da, süper bir seçim. Her yönü ile olumlu, Çağatay Ulusoy sevenleri de bu seçimden memnun kalacaklardır. Kasım ortalarında Çağatay Ulusoy'un Amerika dönüşü ile kesinleşecektir. Artık onay merci: Ay Yapım. Karar onların.

Sonuç olarak (Haber kesinlik kazanırsa) Ocak 2016'da Çağatay Ulusoy ile Merve Boluğur'u aynı dizide göreceğiz.

Ne diyelim, hayırlısı olsun.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Kaynak Haber: dedikoducu Çocuk. Merve Boluğur hakkında bilgi: Vikipedi Özgür Ansiklopedi.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..