Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ocak '17

 
Kategori
Sinema
 

Çalgı Çengi ikimiz

Çalgı Çengi ikimiz
 

Çalgı Çengi 2 her yönüyle ve beklendiği gibi birincisinden daha üst düzeyde ve daha kaliteli yapılmış. Oyunculuklar süper ve işleniş tarzı gayet iyi.

Espriler gırla gidiyor. Fakat “düğün dernek” filmlerinde olduğu gibi baştan sonra senaryonun her cümlesi esprili ve komik olunca ve filmin başrollerini oynayan oyuncularda özellikle Murat Cemcir çok hızlı konuşunca bazı esprileri anlayamadan diğer espiri geliyor esprileri kaçırıyor insan ister istemez.

Yine de espirilerin yakalananları bile yetiyor gülmeye ve eğlenmeye.

Çalgı Çengi 2,  Düğün Dernek 2 kadar güldürmüyor ama filmin özellikle 2.bölümü geldiğimize ve izlediğimize değdi diyor. Özellikle de kardeş payı dizisi izleyicileri izliyorsa daha fazla gülmek içten bile olmuyor.

Burak Satıbol ve Ayhan Taş ikilisi başarılı ve döktürüyorlar. Bir de bunlara Rasim Öztekin katılınca olaylar iyice çığırından çıkıyor.

İzlenmesi gereken bir film ve sonrasında kaçan esprileri yakalamak için evde tekrar izlenmesi gereken başarılı bir film olmuş.

Bazı zamanlarda Ahmet Kural ve Murat Cemcir karakterler farklı olsa da ister istemez Kardeş Payı dizisindeki gibi çok tekrara düşse de yine de izlenmeli.

 

Bu blog Sinema sitesinde de yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 537
: 1884
Kayıt tarihi
: 10.06.10
 
 

Gündemi ve olayları yakından takip etmeye çalışıyorum. Sinema, kitaplar, spor, doğa, siyaset, miz..