Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Kasım '16

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Cazibeli Dolgun Göğüsler

Cazibeli Dolgun Göğüsler
 

gogus buyutme, guncel ozturk, göğüs dikleştirme


Cazibeli Dolgun Göğüsler

Göğüslere yumuşaklığını ve şeklini veren yağ dokusudur. Göğüslerin güzelliği ayrıca cildin elastikiyetine de bağlıdır. Göğüslerin güzel görünmesi için derinin, yağ dokusunun ve derinin işlevini tam olarak yerine getirmesi gerekir. Hamilelik, kilo alıp verme ve yaşlanma gibi sebeplerden göğüslerin yapısı ve şekli bozulabilir.

Göğüslerinin doğuştan çok küçük olduğunu düşünenler, doğuştan ya da sonradan oluşan nedenlerle tek taraflı meme gelişim bozukluğu/asimetri olanlar ve meme kanseri cerrahisi sonrası meme rekonstrüksiyonu amacıyla meme büyütme estetiğinden faydalanabilir.

Doğal göğüs büyütme

Göğüs büyütme estetiği kişiye özel olarak planlanır. Göğüs büyütme estetiğinde genellikle silikon implant kullanılır. Protezi yerleştirmek için iz bırakmadan memenin doğal kıvrımlarına gizlenir. Estetik operasyonlarda amaç meme izlerini görünmeyecek şekilde gizlenmesidir. Protez kas altı ya da kas üstüne yerleştirilebilir. Bunun için hastanın var olan meme dokusuna bakılır. Buna göre silikon implantlar açılan kesilerin içinden göğüslere yerleştirilir. Göğüste yeterli yumuşak doku eksikliği olması durumunda mikro ya da nano yağ enjeksiyonu tekniğinden faydalanılır. Kompozit meme estetiği denilen bu teknik ile göğüs büyütme estetiği çok daha doğal bir görünümle tamamlanır.

İyileşme süreci oldukça kısadır

Ameliyattan sonraki süreçte birkaç gün boyunca hafif bir yorgunluk, hassasiyet ve ağrı hissedebilirsiniz. Ayağa kalkma süreniz de 24-48 saat arasındadır. Operasyonun ardından vereceğimiz tavsiyelere uyduğunuz sürece normal aktivitelerinize ve işinize dönebilirsiniz. İlk birkaç ay aşırı kuvvet gerektiren aktivitelerden uzak durulması gerekir.

Meme estetiğinde doğal görünüm için estetik cerrahi size her geçen daha gelişmiş teknikler sunmaya devam ediyor. Doğal ve güzel göğüslere sahip olmak artık çok daha kolay.

Sevgiyle kalın.

Op. Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

 
Toplam blog
: 389
: 270
Kayıt tarihi
: 29.11.12
 
 

TIP EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İstanbul UZMANLIK EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi..