Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Ankara'lıyım. 2 çocuk babasıyım. Evliyim tabii ki.. Bir "Ankara aşığı" diyebilirsiniz bana. Beşiktaş taraftarıyım, Türk Müziği'ni çok severim. Yıllar sonra, yazmak hevesimi burada gidermeyi arzu ediyorum. Saygılarımla

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Haiti; yoksulluktan sonra depremin vurduğu uzak ülke

Sevgili Beran, sanırım şu an Haiti'ye gidenlerin sayısı artmıştır.. Yok! Yardım için gidenleri söylemiyorum; boş bavullarla gidip, yardımları yağmalamaya gidenlerden bahsediyorum.. Ne kötü bir "yaratığa" dönüştük, biz insanlar, değil mi? Yazılarını keyifle okuyorum.. Teşekkürler..

16 Ocak 2010 01:54
Doing an Erdoğan veya Erdoğanlaşmak

Sevgili Beran, evet, biz severiz, dayılanmayı, efelenmeyi.. Genlerimizde var galiba.. Ama, nerede duracağını bilmek, hangi kıyafetin içinde nasıl davranacağını bilmek? O biraz zor galiba? Aslında Davos'da hangimiz olsak, o dakikada öyle davranmaz mıydık? Lider olmak hakikaten zor zenaat! Eline sağlık..

05 Şubat 2009 13:10
Zigana'da ölüm kar beyazdı

Sevgili Beran, İçlerindeki ateşi söndürmek için dağlara meydan okuyan gençleri, dağın beyaz örtüsü acımasızca koynuna almış.. Her dağcı haberi okuduğumda yüreğim sıkışır, onların yerine ve ana-babaları ile birlikte.. Keşke, olmasaydı.. Keşke, güle oynaya "gezip, geliverselerdi gersin geri!" Huzur içinde yatsınlar, geride kalanlara da, bunu unutturacak acı vermesin tanrı.. Acıları, acımız oldu..

26 Ocak 2009 00:15
 
Toplam blog
: 22
: 1234
Kayıt tarihi
: 11.10.08