Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mart '17

 
Kategori
TV Programları
 

Cesur ve Güzel'de Taşlar Yerinden Oynayacak!

Cesur ve Güzel'de Taşlar Yerinden Oynayacak!
 

Ay Yapım imzalı ‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde Adalet’in, Cesur’un babasının katili olduğunu itiraf etmesi tüm dengeleri değiştirecek. Geçmişin bitmeyen hesaplaşması, Cesur ve Sühan’ın arasına duvar örecek.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde Cesur ve Sühan’ın, Tahsin Korludağ ile hesaplaşmalarından haftalar sonra yaşananlar ekrana gelecek. Cesur, babasının katilinin Adalet (Nihan Büyükağaç) olduğuna inanmayacak. Her şeyi Tahsin Korludağ’ın planladığına inanan Cesur’un bu tavırları, babasının suçsuzluğuna inanan Sühan’ın ayrılık için ilk adımı atmasına neden olacak.

Cesur ve Sühan’dan tutku dolu tango :

19-1

Bölümde her türlü fırtına karşısında en güvenli limanları aşkları olan Cesur ve Sühan’ın romantik buluşması, izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

19-3

Âşıkların geceye damgasını vuracak tango sahnesi nefesleri kesecek. Bu özel buluşma, aynı zamanda Cesur ve Sühan’ın kaderini belirleyecek.

19-2

 

30 yılın ardından gelen özgürlük!

Bölümde Adalet, Cesur’un babasını öldürdüğünü itiraf ederek hapse girerken, 30 yıldır hapis yatan kardeşi Rıza (Yiğit Özşener) ise özgürlüğüne kavuşacak. Rıza’nın, Korludağ Kasabası’na adım atışı tüm dengeleri değiştirecek.

19-5

‘Cesur ve Güzel’in merakla beklenen yeni bölümünde Cesur ve Sühan, ayrılığın eşiğinden dönebilecek mi?, Rıza’nın, beraat etmesi Korludağ ve Alemdaroğlu ailelerini nasıl etkileyecek? gibi sorular yanıt bulacak.

 

Cesur ve Güzel’in yeni bölümü 23 Mart Perşembe (bu akşam) saat 20:00’da Star TV’de ekranlara gelecek.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Kaynak Haber ve görseller Persona Sanat Basın Bülteni.

 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..