Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Eylül '16

 
Kategori
TV Programları
 

Cesur ve güzel dizisinin 39 Bölümü garanti!

Cesur ve güzel dizisinin 39 Bölümü garanti!
 

cesur ve güzel


30 Eylül'de, Tuzla'da, çekimleri başlayacak Cesur Ve Güzel'in, perde arkasında ki gelişmelerinin detayları dedikoduları kulağımıza geldi. Ay Yapım, projeyi aslında arka planda çalışmalarını sürdürdüklerini senaryosuna sadece bir sene gibi zaman diliminde ünlü senarist Ece Yörenç, kaleme almıştır. Star Tv'le, anlaşmadan önce yapımcının belli şartlar sunulduğu öğrenilmiştir. Bunlardan bir tanesi ise 39 Bölümlük serinin kesin sürmesini, bunun altına da imzayı şart koymuştur. Aksi taktirde dizi erken finale dahi gitse Star, 39 Bölümlük maliyetini ödemek zorunda kalacaktır.

Henüz başlamadan sosyal medya da büyük ses getirmeyi başaran Cesur Ve Güzel Dizisinin böylelikle erken final olmayacak olması hayranlarını daha fazla projeye karşı bağlanmasına neden olmuştur. Sadece Türkiye değil, Arap ülkelerinde büyük ilgi gördüğünü gözlemediğimiz dizi daha başlamadan böylesine büyük kitleye sahip olması inanılmaz bir olay olarak görmekteyim. 

Kadrosu da giderek güçlenmeye başlayarak son olarak katılan isim ise Tuba Büyüküstün'ün, Süphan'ın, babasını canlandıracaktır. 

Cesur Ve Güzel

Dizi Tutkunu

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..