Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Çifte Saadet Cumartesi başlıyor

Çifte Saadet Cumartesi başlıyor
 

Çifte saadet başlıyor


Bu cumartesi Fox, ekranlarında buluşacak Çifte Saadet, enteresan konusunun giriş, gelişmesiyle seyircileri şaşırtmaya hazırdır. Öncelikle dizinin giriş bölümünden başlayarak, aslında ana temasında konusu "Komedi" olmasına rağmen biraz dram yüklü başlangıç gösterecektir. Metin ile Perihan, büyük bir ailedir. 3 tane çocukları, Metin'in, annesiyle beraber mutlu hayatlarını sürdürmektedirler.

Perihan'ın, bir gün memleketine gitme isteği hepsinin tamamen hayatını değiştirecektir. Bursa'da, geçirdiği otobüs kazasında başına güçlü darbe alarak hafızasını orada kaybedip, sırra kadem basacaktır. Onu bulan, ama kimliğine ulaşamadıklarından kim olduğunu bir türlü bulamayarak öncelikle iyileştirmeyi başarmışlar ve uzun zaman boyunca hafızasını yeniden kazanmak için rehabilitasyon merkezinde savaş veren Perihan, 12 yıl boyunca bomboş duvarlara bakarken birden hafızası yerine gelmiştir. Tek düşündüğü ailesi olup, onlara yeniden kavuşmak için can atmaktadır.

Metin, ise asla Perihan'ı, unutmamıştır. İçinde hep umutla beklerken Hülya'la, tanışma fırsatını elde etmeyi başarmıştır. Artık çocuklarının işlerine de yetişemiyeceğini anladığında Hülya, evlenmenin doğru karar olduğunu anlamış ve parmağında iki yüzükle yaşamaya karar vermişlerdir. Hülya, onun Perihan'a olan aşkını asla kıskanmamış, hatta hayranlık duymuştur. Yalnız bu Perihan, yıllar sonra yeniden eve dönüşüyle sürecektir. :)

İşte komedi bölümümüz gelişme kısmında başlayarak Perihan'ın, geri dönüşüne şaşırıp, ama mucizeye inanarak hepsi mutlu olmuşlardır. Metin, ilk aşkının dönüşüyle tarifi edilmez duygulara kapılsa da, Hülya, gerçeğiyle nasıl başa çıkabileceklerini de bilmemektedir. Metin, Hülya'da, bırakmayacak Perihan'ı da, bunda iki kadın arasında kalarak, hayatı birden aksiyon, koşuşturmaca ve bir savaşın ortasında kaldığını hissedecektir.

Bakalım Çifte saadet Dizisi, seyirciye kendisini beğendirebilecek mi? Açıkcası diziye bir şans verilmeli diye düşünmekteyim. Aile, aşk, eğlence sıcaklığını yaşattıracağına inanmaktayım.

Saygılar ve Sevgilerle.

Yazar: Dizi Tutkunu

Çifte Saadet

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..