Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Eylül '15

 
Kategori
TV Programları
 

Çilek Kokusu 12.Bölüm Aslı'nın seçimi

Çilek Kokusu 12.Bölüm Aslı'nın seçimi
 

Çilek Kokusu 12.Bölüm Fragmanı


Çilek Kokusu başından itibaren Aslı, sadece Volkan'ı hayalinde büyüterek, platonik aşk yaşamasını, Volkan'ın, bir gün sevebileceği ümitiyle sabahları enerji dolu uyanmasına sebep oluyordu. Burak, tanıştığından itibaren kuzeni olduğunu öğrenip, duygularınıda yakından takipleyebilmişti. Volkan'ın, onu sevebilme ihtimal neredeyse imkansız olduğunu kabullenerek aşkını içine gömmüş, yavaştan kaybolmasını istemiştir.

Çilek Kokusu 12.Bölüm Fragmanı içinde oluşan boşluğun ardından Burak'ın, yakınlaşması bünyesini çok sarmış, aslında kendisini tamamlamasından istemeden hoşlanmış, aralarında etkileşim yaşanmasına sebep olmuştur. Yakınlaşmalarına kaptırıp, kendisini de serbest bırakırken istemeden içinde duygu patlaması yaşamasına sebep olmuştur. Böylelikle Aslı, Burak, yakınlaşması sağlanırken, o sırada Volkan'da, Aslı'nın, kendisinden hoşlanabilme ihtimalini başından düşünerek, etkilenmiştir.

Çilek Kokusu Dizisi bu hafta da Çağla, Aslı üstüne giderek büyük kargaşa, rezillik çıkaracaktır. Olaya şahit olan Volkan, Aslı sahiplenecek, peşini de bırakması için ortaya yeni yalan atacaktır, yeniden sevgili olduklarını kimseye sormadan sinirle itiraf edecektir. 

Aslı, Volkan yeniden sevgililik oyununa kendilerini Çağla'yı, kandırmak için başvurmuşlardır. Burak, Aslı'ya neredeyse aşık olmaya başladığında kuzeninin böyle işe kalkışmasını nasıl karşılayacaktır. Yoksa Volkan, Aslı'nın varlığının farkına vararak eski duygularına cevap mı verecektir? Peki son yaşananları da Aslı, düşünerek Volkan'ı mı, Burak'ı mı seçecektir? http://www.cilekkokusuizle.net/2015/08/cilek-kokusu-12bolum-fragmani.html

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..