Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Eylül '15

 
Kategori
TV Programları
 

Çilek Kokusu 16.bölüm fragmanı Burak itirafı

Çilek Kokusu 16.bölüm fragmanı Burak itirafı
 

Çilek Kokusu 16.Bölüm Fragmanı


Çağla'nın, Burak'dan, düzgünce ayrılma bahanesiyle, buluşma ayarlayarak kurduğu sinsi planını Çilek Kokusu'da Aslı'la, aralarını bozma amaçıyla gerçekleştirmişti. Çağla, planına göre gizliden Burak'la, fotoğraflarını çekicek Aslı'ya, göndererek aralarının bozulacağını sanmaktaydı. Başlarında planı istediği gibi giderken Burak, gerçekten sevdiğini bir kere daha ispatlamasına sebep olacaktır. Çilek Kokusu 16.Bölüm Fragmanı duygularını Aslı, açmak zorunda kalarak, cezasını ilişkilerini Selda, Nihat'a itiraf etmek için çekeceğinin sözünü verir.

Böylelikle Çilek kokusu Aslı, tekrardan Burak'a, inanmıştır. Ailelere itiraf etme konusuna gelindiğinde ikili çekingen davranarak, gelişmelerinden korksalarda eninde, sonunda yaşıyacakları olay olacağından, anlaşarak, kararlaştırırlar. Çağla, planı böylelikle çiftimizin ilişkilerini daha resmileştirip, sevgilerini artık herkesin önünde yaşama riskini göze almışlardır.

Sizce Burak, ailesine gerçekten itiraf edebilme riskini göze alacak mı? Selda, eğer ki Aslı'la, oğullunun ilişkisini öğrenirse Emel'e, karşı tavırı sert dille belirteceği aşikardır, böylelikle Aslı ve annesi adına daha da zorlu bir hayat bekleyecektir. 

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..