Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Temmuz '15

 
Kategori
TV Programları
 

Çilek Kokusu 7.Bölüm Aslı'nın hayal kırıklığı

Çilek Kokusu 7.Bölüm Aslı'nın hayal kırıklığı
 

Çilek Kokusu 7.Bölüm Fragmanı


Demet Özdemir'in, Aslı karakteri için büyük uyum sağlayacağı Çilek Kokusu yapımcıları tarafından daha öncesinde belirlenerek, özel teklif sunulmuştur. Öncelikle düşünerek, ısrarlar doğrultusunda önünde bulunan bir çok projeyi kenarıya iterek, işi kabul etmiştir. Beklenen gibi'de olarak dizinin gidişatında büyük katkısı olmuş, kendi kariyerinede olumlu ölçüde geliştirerek önemli rol oynamıştır. 7.Bölüm'ün, gelişmelerinde karakterinin üzerinden gerçekleşecektir.

Aslı, Çilek Kokusu 7.Bölüm Fragmanı Volkan, Deniz'in yakınlaşmasını gördükten sonra içinde inanılmaz derece acı, nefret karışımı duygu birikmiştir. Sonunda Gonca'nın, yardımıyla kararlaştırarak bundan sonra platonik aşka yer olmadığını, Volkan'ı unutarak yeni hayatına daha mutlu başlama kararı alacaktır. Spor klübünde ki işinede yoğunlaşarak, kısa zamanda işine gösterdiği çabayla dikkat çeken birisi olmuştur. Kendisinin gelişmesini sağlayarak, önemli yere geleceğinin başlangıç noktası olacaktır. 

Burak, Aslı'ya öylesine alışmıştır ki, görmeden, uğraşmadan kendisini iyi hissetmemeye başlamıştır. İçinde kabullenmeyip, inkar etmeye çalışsada resmen ondan hoşlanıyordu. Duygularına daha fazla söz geçiremiyince davranışlarında değişiklik olarak Aslı'ya, daha kibar, cana yakın birisi olmaya karar verecektir. Aslı, kibar, olgun davranışlarını fark edince aklından asla geçiremiyeceği Burak'ı, hoş birisi olarak hissedecektir. http://www.cilekkokusuizle.net/2015/07/cilek-kokusu-7bolum-fragmani.html

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..