Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ağustos '15

 
Kategori
TV Programları
 

Çilek Kokusu 8.Bölüm Aslı ve Burak yakınlaşıyor

Çilek Kokusu 8.Bölüm Aslı ve Burak yakınlaşıyor
 

Çilek Kokusu 8.Bölüm Fragmanı


Nihayet  gelişmelerin Aslı ve Burak, adına sonlanacağı haftasında, başladığı andan itibaren büyük ses getiren Çilek Kokusu, internet ortamında destekçi hayranlarının yüksek bulunduğu nadir yaz dizilerindendir. Başarısının büyük nedeni oyuncu kadrosundan kaynaklandığını düşünmekteyiz, özellikle Demet Özdemir, Yusuf Çim kısa zamanda fenomen olarak kariyerlerinede önemli geliştirme göstermişlerdir. İkilinin milyonlarca destekçisi olurken, Yusuf Çim, kendi yorumlarında, gerçekçi olmak gerekirse Çilek Kokusu için bu kadar'da ilgi görebileceğini tahmin dahi edemediğini belirtmiştir.

Nihat, sürekli Burak'ın, haylazlıklarını, beceriksizliğini dile getirerek aslında çalışmasını, kendisini geliştirmesini manipüle etmeye çalışmaktaydı. Burak, sonunda Volkan'la karşılaştırılmasına katlanamayarak, patlama noktasına gelmiş kimsenin yardımı olmadan Spor klübünün işletmeciliğini üstlenmiştir. Çilek Kokusu 8.Bölüm Fragmanı böylelikle Aslı'nın, hem evde, işte patronu olmuştur. Patron gibi davranmasını bilmediğinden, sürekli uğraşarak tatlı yakınlaşmalar, yaşayacaklardır. 

Volkan, bu durumdan rahatsızlık duyarak, artık Aslı'nın, peşini bırakmasını, saf bir kızın eğlencesine ortak edemiyeceğini belirterek uyarmıştır. Burak, olayların kendisiyle bağlantısı olmadığını, uzak durmaya çalıştığını ama, başaramadığını belirtmiştir. İlk defa iki kuzen, Aslı, için karşı karşıya gelmiştir. Bakalım, karakterlerimizin arasında gerilim artacak mı? 

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..