Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Eylül '18

 
Kategori
TV Programları
 

Çukur - Heyecan Var mı?

Çukur - Heyecan Var mı?
 

Heyecan var mı heyecan?   Varsın Yamaç Koçovalı ile özdeşleşsin ‘bu hayatın heyecanı meyecanı yok’ Çukur 2.sezon için heyecan var sayın izleyici…

Epey bekledik değil mi? Artık iki fragmanımız da geldiğine, ilkinde Karakuzular ikincisinde de merakla beklediğimiz Cumali Koçovalı ile de tanıştığımıza göre ‘Gel Pazartesi, geeel, gel…’ diyebiliriz. Geri sayım başlasın, kaç gün kaldı?

İlk olarak gelelim Karakuzular’a… Bir bana mı fazla karikatürize geldiler? İzledikçe alışacağıma eminim ama ilk izlenimde -Erkan Avcı ve Berkay Ateş’den bağımsız, her birini ayrı severim ne amaçlarını oturtabildim ne de ilk bölümde ‘k’ plakalı lüks arabalarla arz-ı endam edenlerle bağlantı kurabildim. “Burası senin çukurun değil oğlum, burası bizim çukurumuz!” diyerek pek sahiplenmişler Koçovalı’ların Çukur’unu… Peki en son tapular Selim’de değil miydi? Nasıl ‘Karakuzular’ın oldu?

Fragmanlarda en oturtamadığım şey: zaman! Paralel evren ile açıklanacaksa tamam diyeceğim de… Bu ilk bölümde flashback’e doyacağız anlaşılan…

Salih Medet’in ölümünde üzerinde olan gömleği ile nelerin peşinde? Ya fragmanda görülen ‘Vartolu’ sahneleri… Yeni bir dönüşüm olmayacağına göre, flasbackin flashbacki mi dersiniz?  Demek ki Vartolu Karakuzular’ı tanıyor… Nasıl?  Yamaç’ın onu bulduğu o depo köşesine kadar geçen zamanda neler oldu?

Yamaç’a vuran eller kırılsın!!!  Bu benim için net. Ama o eller kesin kırılır bu da net. Ha bi’ de o kulak çınlamaları hiç hayra alamet değil, bu ise net ötesi! Yamaç’ın yeniden lider ceketini giymesine giden adımlar neler? Bu adımlarda önemli bir karakter var ki o da Cumali!

Cumali demişken, Çukur’a hoş geldin Necip Memili…

Kapanışı yapılan Gönlümdeki Cumali anketindeki (1) seçeneklere çok da yakışır diyerek eklediğim bir isimdi, tam gönlüme göre oldu…

Anketten çok değişik isimler de çıktı, beyin fırtınası her daim iyidir.  Ama en muhteşem yanıt Cumali karakterine kendini uygun gören katılımcıydı doğrusu. Yoksa oylayan kişi Necip Bey’cim miydi?

Tüm yaz boyunca açık olan bir anket daha vardı blogda… (2)

Malum, Çukur sezon finalinde büyük katliam yaptı Gökhan Bey’cim… Öyle ki acaba kimler öldü kimler hayatta kaldı dedik.

Bu sorunun cevabı fragman ışığında birer birer aydınlanıyor. Kemal hayatta, Metin de öyle. Bir gözünü kaybetmiş ama… Emmi’nin sesi de duyuldu son fragmanda, eskilerden bir replik miydi acaba?

Final yazısında “Düğünden kimsenin sağ çıkmaması gerekir, çıkacaksa da hayatta kalmanın ‘o fotoğraf anında orada olmaması’, ‘silah sesleriyle saklanması’ gibi mantıklı bir sebebe oturması gerekir. Profesyonel katillerden oluşan ekip katliamın sonuçlarından emin olmadan mekânı terk eder mi dersiniz? Hiç sanmam.“ demiştim. Canı gönülden de bir – iki kişi hariç yaşayan olmamasını dileyen bir izleyici olarak hayal kırıklığına uğrayacağım kesin. Umarım mantıklı bir açıklaması vardır.  Öyle bir katliamdan ölenler bir elin parmağını geçmeyecek besbelli… Kurşun işlemeyen sağları bir kenara alalım, ee peki ölenler neden öldü?

Hadi bakalım, Geri sayım başlasın, yeni sezona kaç gün kaldı?

http://aslininsureti.com/izledim/cukur-heyecan-var-mi-heyecan/

 

Anketler için tıklayın:

  1.  http://aslininsureti.com/izledim/cukur/cukur-gonlumdeki-cumali-kocovali/
  2. http://aslininsureti.com/haberler/cukur-cukur-sezon-finalinde-kimler-oldu/

 

Aslı’nın Sureti

www.aslininsureti.com

*.*.*.*.*

Aslı’nın Suretini sosyal medya hesaplarından takip etmek ister misiniz?

Facebook:https://www.facebook.com/Aslının-Sureti-1065930830209554

Twitter:https://twitter.com/aslininsureti

Instagram: https://www.instagram.com/aslininsureticom/

 

 
Toplam blog
: 183
: 1217
Kayıt tarihi
: 27.09.17
 
 

Ben Aslı…  'Takvim Yılı – Doğum Yılı hesabının sonucu giderek yükselmesine, aynaya baktığında kaz..