Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '18

 
Kategori
TV Programları
 

Çukur Dizisi Latin Amerika Yolcusu

Çukur Dizisi Latin Amerika Yolcusu
 

Pazartesi akşamlarının başköşesine oturan Çukur dizisi Latin Amerika yolcusu oldu. Önümüzdeki sezon (2018-2019) yayın döneminde Latin Amerika Azteca Tv’de yayın hayatına başlayacak olan dizinin adı “The Pit”.

Çukur (The Pit) dizisi bir Ay Yapım projesidir. Başrolleri; Aras Bulut İyinemli, Dilan Deniz Çiçek, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Öner Erkan, Erkan Kolçak Köstendil gibi usta oyuncular paylaşmaktadır.

Dizi Türk televizyonunda 23 Ekim 2017’de Show Tv kanalında yayına başladı. Kısa süre sonra reytinglerde baş sıraya oturan dizi şimdi Latin Amerika’da yayına geleceği zamanı bekliyor.

Latin Amerikalı izleyiciler daha önce Aras Bulut İyinemli’yi:  Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Mar De Amores), Maral, Muhteşem Yüzyıl/ Aşk-u Derun ( El Sultan), İçerde dizileri ile tanıyor. Oyuncunun yüzüne hiç de yabancı olmayan seyirci dizinin yayın tarihini büyük bir sabırsızlıkla bekliyor.

Doğrusu Türk dizilerinin dünyaca tanınması sektörel olarak yeni dizilerin ve çalışmaların yapılması için çok iyi bir kaynak. Ayrıca bildiğiniz gibi ülke ekonomisine döviz kaynağı olarak da oldukça iyi getiri sağlamaktadır.

Benim tek endişem bunca kazanılan paraya rağmen bazı yapım (Ay Yapım ile ilgili değildir) şirketlerinin halen ne çalıştırdığı set elemanına ne de diğer yapıma hizmet veren kuruluşlara para ödemekten duydukları endişedir. Set ortamında çalışmak oldukça yorucu ve tempolu bir iştir. Dizi yetişecek diye bütün dizi çalışanlarının o kadar fedakarlık ile çalışmalarının karşılığını almaları gerekmektedir.

Başarılı pek çok Türk dizisinin yurtdışında aldıkları başarılar sektöre yeni kaynaklar oluşturmak için kullanılınca güzel işler çıkıyor. Tıpkı Ay Yapım’ın dizileri gibi…. Her yaptığı iş ülke ve yurtdışı başarısı getiriyor. Öyle olunca da işler tıkır tıkır yürüyor. Daha nicelerine diyelim!

Hayatta başarılarınızın devamlı olması dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..