Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ocak '18

 
Kategori
Güncel
 

Denize Dökme Meraklısı Sol “2019’da Gelip O Adaları Alacağım” Dedi

Denize Dökme Meraklısı Sol “2019’da Gelip O Adaları Alacağım” Dedi
 

Yunan’ı biliyoruz aynı Yunan, siz niye değişmediniz! Ya Atatürk mecburdu siz mecbur değilsiniz, ne Yunan halkı ne de Türk halkı savaş ister; hele de kaplumbağanın iki takla atsa denize düşeceği avuç içi yerler için.

Birileri sınır güvenliğimiz için Arabistan çöllerine kadar gitti, ta Afrika’nın Sudan’ında üst kuruyor; peki ey demokrasinin kalemşorları size noluyor!

Ben sağ sol tanımam, gerçek demokratlar bir tarafta değil, iki tarafın da birer yanı mızraklı; hiç kimse bu işlerden kendine paye çıkarmasın sol sadece sol tarafımız, sağ sağ tarafımız. Eğer illaki bir sol değer varsa Aristo’da kaldı.

Bu ne iş ya bir yanda demokrasi öbür yanda savaş çığlıkları, küçük çocukların misketimi aldın ben de seninkini alacağım demesi gibi. Bizim Kuzey Kore’miz de Yunanistan. Biliyor ya bizimkiler General Patton filmi hastası (Ben bile dört kez izledim, özel olarak Türkler için yapılmış) durmadan tahrik ediyor, bir gün birimizin soluna gelecek…

Yani tamam Sayın Kılıçdaroğlu haklısınız ama üslupta sorun var. Siz de 2019 seçimleri için iç siyasete çalışıyorsanız bizlere göz filan kırpın ki anlayalım, öyle bir gürleyişiniz var ki 2019’da kazanırsanız Türk-Yunan savaşı çıkacak sanıyoruz!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..