Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Temmuz '17

 
Kategori
Güncel
 

Dikkat! 15 Temmuz'u aslında neden yaşadık?

Dikkat! 15 Temmuz'u aslında neden yaşadık?
 

"Dikkatl olalım!" diyene kadar atı alan Üsküdar'ı geçmiş oluyor.

Amerika için söylüyorum. Daha doğrusu dünya ekonomisini ellerinde barındıran ve dünya'yı yöneten silah petrol gaz borsa tuccarları için!

Amerika her defasında Üsküdar'ı geçiyor!

Amerika CIA kanalıyla ülkede sosyo ekonomik yapısına göre öyle bir atmosfer oluşturuyor ki, sanırsınız binlerce yıldır birlikte yaşamış farklı etnik kimliğe sahip insanlar birbirine düşman olmuşlar. Hiç de böyle değil elbette. Laiklik ilkelerinden güç almış toplum yapısını tabiki hiç bir güç bozamaz! bozamıyor da!

Amerika bozmak istiyor gibi görünüyor olsa da aslında bozuyor gibi algı oluşturarak asıl amacı olan ülke varlıklarını bir bir kendi kontrolü dahiline geçirmektir. Nitekim 80'den sonra ülke varlıkları tek tek yabancı sermayenin eline geçtiğini görüyoruz.

80 öncesine baktığımızda ülkede Serbest Piyasa Ekonomisine geçilebilmesi için kardeşi kardeşe öldürterek askeri cunta yönetimini başa getirmek suretiyle 24 Ocak kararlarını meclisten geçirilerek amacına ulaşmıştır Amerika. O yıllarda sanki ülke ikiye bölünmüş gibiydi. Aslında Amerika-CIA bölüyor muş gibi eylem hazırlıklarını oluşturarak asıl amacı olan Serbest Piyasa Ekonomisini hayata geçirmiş oldu. 

Bugün benzerini Ortadoğu İslam coğrafyasında mezhepler üzerinden uygulamaya koyarak gerçekleştirmeye çalışmaktadır. Ortadoğu'ya da Serbest Piyasa Ekonomisini getirerek varlıklarını sömürmek istemektedir.

Ortadoğu konusuna girmeyelim.

Ne diyorduk?

Kardeşi kardeşe öldürttü Amerika ve sonradan anlaşıldı ki hepsi bir senaryo ve oyun olduğu ortaya çıktı örgüt yönetcilerin çoğu (sağ'da ve sol'da) bugün emperyal ülkelerin saflarında yer alarak birer patron ve tuccar oldular.

Amerika daha sonra bin yıldır aynı topraklarda beraber yaşamaya devam eden Kürt kökenli TC vatandaşları Türkiye Cumhuryeti topraklarından koparmaya çalışıyor gibi görünüyor olsa da asıl amacının 40 yıldan beri hem Türkiye'ye hem kendi örgütlemş olduğu PKK örgütüne silah satarak silah tuccarlarını daha çok zengin etmekle kalmayıp uluslararası uyuşturucu kaçakçılığıyla da Troump benzeri zenginler yaratılmıştır. (Kürt kökenli vatandaşlarla PKK'yı ayrı tutuyorum)

Düşünebiliyormusunuz, bütçemizin üçte ikisi askeri harcamalara ayırdık 40 yıldan beri. Büyük rakam!

"Dikkatli olalım!" ile başladım..

Dikkatl olalım!

15 Temmuz kanlı darbe girişimine dikkatiniz çekmek istiyorum şimdi de..

15 Temmuz, 60 ve 80 darbelerine benzer bir darbe girşmi değildi. Her iki darbe de Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilmş darbelerdi (tabi Amerika'nın kontrolünde) ama 15 Temmuz da Amerika-CIA'nın kontrolünde gerçekleştrilmiş kanlı darbe girşimiydi zira Silahlı Kuvvetler içinde bulunan cemaat yanlısı subayların CIA tarafından tıpkı 80 öncesi benzeri silah arkadaşına ateş edebilecek şekilde özel eğitilmiş terör mensuplarıdır.

Yani 15 Temmuz CIA tarafından gerçekleştirilmiş bir kanlı darbe girişimiydi.

Peki neden gerçekleştirmiş bu kanlı terör saldırısını CIA?

Söyleyeyim..

Ellerimizdeki cep telefonların daha çok tüketilmesi için yani hiç bir farkı olmayan sadece küçük bir değişiklik yapılarak aynı telefonlara daha çok alıcı bulunması ve daha çabuk tüketilip daha çabuk sözümona yenisinin satılabilmesi için! Dünya tuccarları daha çok kazanç elde etmelleri için. Amerika daha çok silah üretip satabilmesi ve Ortadoğu petrollerini daha kısa yoldan ele geçirebilmesi için!.

Ne alakası var demeyiniz..

Çok alakası var.

Sadece 15 Temmuz değil, Fransa'da Almanya'da gerçekleşmiş olan terör eylemleri de CIA tarafından gerçekleştirildiği gibi bütün eylemlerin odak noktaları Büyük Ortadoğu Projesi'ne çıkar. Ortadoğu'ya Serbest Piyasa Ekonomisini getirerek Ortadoğu'nun tüm varlık ve kaynaklarını ele geçirmeye çalışıyor Amerika yani teknoloji tuccarları Petrol tuccarları Borsa tuccarları. Öte yandan Arap ülkeleriyle Amerika arasında silah satış anlaşmaları gerçekleştiriliyor.

Çok uzattım..

Demem şu ki,

Dikkatli olalım!..

249 şehidimize rahmet diliyorum. Ama ne olur ayrışmayalım. 15 Temmuz kanlı darbe girşimini Amerika-CIA tüm Türk halkına yapmıştır! Seksen milyona düzenlemiştir!

15 Temmuz'u bir siyasi malzemeye dönüştürmek istersek hata yapmış oluruz. Hepimiz sahiplenmeliyiz. Aksi halde Amerika'nın isteklerine destek vermiş oluruz. Amerika ayrıştırma stratejisi uygulamaya çalışmaktadır ama Türk halkı bu oyuna gelmeyecektir!

Bütün iş siyasilere düşmektedir.  

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..