Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ekim '14

 
Kategori
e-Ticaret
 

Dizi Sanatçıları E-Ticaret Sitesi açsaydı ne olurdu ?

Dizi Sanatçıları E-Ticaret Sitesi açsaydı ne olurdu ?
 

E-Ticaret sektörüne günden güne önem ve ilgi artarken çoğu girişimci nasıl bir e-ticaret sitesi açmalıyım diye kendi sorar oldu. İşte bu girişimcilere biraz ön fikir olsun diye biraz da magazinsel bir dilde önerilerim :

1- Beren Saat :  Güzelliği ve zerafeti ile dikkat çeken Saat, özellikle Aşk-ı Memnu dizisi ile kalplerimizi fethetti. Kendisinin bayan güzellik ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açması yerinde olurdu.

2- Kıvanç Tatlıtuğ : Son dönemlerin en önemli erkek oyuncularından olan Tatlıtuğ, özellikle atletik yapısı ile dikkat çekiyor. Kendisinin sporculara yönelik bir e-ticaret sitesi açması bizi şaşırtmazdı...

3- Ayça Bingöl :  Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin yıldızı Bingöl için denilebilecek pek bir şey yok. Mutlaka ev hanımlarına yönelik ürünler, temizlik malzemeleri gibi ürünlerin satıldığı bir e-ticaret sitesi açmasını beklerdik.

4- Necati Şaşmaz :  Kurtlar Vadisi efsanesinin mimarlarından olan Şaşmaz 'ın özellikle kabadayı yürekli erkeklere yönelik ürünler içeren bir e-ticaret sitesi açması doğru olurdu.

5- Sarp Leventoğlu : Küçük ağa dizisi ile dikkat çeken Sarp, çocuk ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açabilir.

6- Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy :  Medcezir ile evlerimize konuk olan bu ikilinin sevgililere yönelik ürünlerin ve hizmetin satıldığı ( hediyelikler, parti organizasyonu, vb) bir e-ticaret sitesi açması yerinde olurdu.

7- Kenan İmirzalıoğlu : Kabadayı dizindeki rolü ile beğeni toplayan İmirzalıoğlu, tespih, kasket, palto, yumurta topuk ayakkabı gibi kabadayıların tercih edebileceği bir e-ticaret sitesi açabilir.

8- Halit Ergenç :  Hala Kanuni rölü ile hafızalarımızda. Bu nedenle kendisinin Osmanlı ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açması yerinde olurdu.

 

İşte bu veriler ışığında siz de e-ticaret girişiminizi yapabilirsiniz.

Yazan : Serkan HACIÖMEROĞLU / Dijital Pazarlama- Sosyal Medya ve E-Ticaret Uzmanı

 
Toplam blog
: 175
: 1323
Kayıt tarihi
: 21.01.09
 
 

Serkan Hacıömeroğlu 1 Kasım'da  Trabzon'da doğdum. Yüksek öğrenimi 2000 yılında tamamladım. Çeşit..