Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Nisan '14

 
Kategori
Futbol
 

Dört bir yanımızı sardı

Fenerbahçe geçen haftaki derbiden hem 3 puan hem de 5 as futbolcusunu cezalı olarak bırakınca küme düşmeme mücadelesi veren Antalyaspor için bu maç bulunmaz bir fırsat olmuştu. Antalyaspor'un teknik direktörüne sorsalar Fenerbhaçe maçında rakibinizin 5 oyuncusunu oynatmama kararı size ait deseler herhalde bu 5 futbolcuyu sayardı. Ama Antalyaspor'un da ahı gitmiş vahı kalmış maalesef. Bu kadar eksiği olan şampiyonluk adayını zorlayacak bir futbol oynayamadılar. 

Fenerahçe maça kontrollü başladı Caner'in harika frikiği ile 1-0'lık üstünlüğü yakalamasına rağmen Salih'in fiziki yetersizliği bir türlü istenilen pasların Sow ve Webo'ya gitmesine engel oldu. Salih bu oyun zekasını fiziksel olarak destekleyemezse maalesef yıldız adaylığı statüsünden kurtulup yıldız olması zor görünüyor. Yine bir duran toptan ki ilk golde frikiği kazandıran Salih bu sefer aynı noktadan rakibin kazanmasını sağladı ki çok gerkesiz bir müdaheleydi Isaac ile eraberlik golü geldi. Ama bu sezon sadece 5 maçta forma şansı bulabilen Kadlec Ersun Yanal'ın biz 24 kişilik bir takımız iddiasını doğrularcasına attığı goller ile her an göreve hazır olduğunu ve gelecek sezon bu takımda kalması gereken yabacıların başında olduğunu gösterdi. 

Maçın ikinci yarısında 2-1'lik skoru yeterli gören Fenerbahçeli futbolculara aman fark yemeyelim havasına giren Antalyasporlularda eşlik edince sıkıntılı bir 45 dakika bizi bekliyor derken oyundan düşen Salih'in yerine giren Alper maça bir anda heyecen getirdi. Dikine oynamayı en iyi beceren Fenerbahçeli genç futbolcu yeni imajıyla dikkatlerden kaçmadı. Son dakikalarda gelen 2 golle Fenerbahçe farkı bulurken rakibini de iyice ateşin içine attı. Kafasına 6 dikiş atılan Sow'un attığı güzel golün pasını veren uçan Hollanadalı Kuyt'da kafasına aldığı darbeye rağmen oyuna devam ederek profesyonelliğin dersini taraflı tarafsız herkese verdi. Son dakikalarda oyuna dahil olma şansını yakalayan genç İbrahim'e de uzun ve güzel bir futbol hayatı diliyoum. 

Artık şampiyonluğu ilan etmesine 3 puan kalan Fenerbahçeli futbolcuları ve teknik direktör Ersun Yanal ve yardımcılarını şimdiden kutluyorum. Umarım haftaya Olimpiyat stadında bizlere futbolu konuşacağımız bir derbi yaşatarak şampiyonluğu hakederler.

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..