Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ocak '15

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Dünya'da barış ve sevgi...

Dünya'da barış ve sevgi...
 

Farklılığa saygı, barış ve kardeşçe yaşamak herkesin hakkı ve yaşadığımız dünyayı cennete çevirebilecek çok önemli değerlerdendir.

Kardeşin kardeşe saygısı, sevgisi barış içinde bir dünya için yapmamız gereken şey belki de doğru yönlendirmek ve bilinçlendirmektir.

El-Hibri Foundation; İslam’ın evrensel olarak paylaşılan iki önemli değeri, FARKLILIĞA SAYGI VE BARIŞ ile ilerleyerek daha iyi bir dünya oluşturmaya adanmıştır. Vakıf bu hedefine bağlı olarak çalışmalarına devam etmektedir.
Dünya Markalar Derneği ve Dünya Yaşlılık Derneği Misafiri olarak El-Hibri Foundation Kurucusu ve Yöneticisi Karim El-Hibri’ye DÜYADER’in  Genel Merkezinde yapılan bir törenle kendilerine "Barış ve Sevgi Ödülü" taktim edildi.

Karim El-Hibri yaptığı açıklamada; öncelikle misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederim. Dünya Yaşlılık Derneği ile bizim yaptığımız işler bir bağlamda çok uyuşuyor. İslam dininde de yaşlıya saygı, sevgi ve hürmet olması gereken değerlerdendir. Hiçbir şey almadan veren tarafız. Amacımız insanlara artı bir değer katmak ve onları mutlu etmek. Bu derneğin yaptığı çalışmalardan gerçekten çok etkilendim. Bunu vakfımızın yönetim kuruluna ileteceğim. Değerlerimizi unutmadan barış için çalışmalı ve barışı öğretmeliyiz. Barış öğrenilebilir.

DÜYADER Başkanı Umut Çınar ise; "El-Hibri Vakfı’na yapmış olduğu barışa ve yardımlaşmaya yönelik çalışmalarından dolayı kutluyoruz. Burada bu gün gönüllülerimiz, öğretim üyelerimiz ve yönetim olarak tek yürek olmanın ve birlikte çalışmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önemli olan herkesin ipin ucundan tutması ve birliktelik ruhu içinde aydınlık ve barış içinde bir dünyada yaşlılarımızla, gençlerimizle bir arada karşılıklı tecrübe, bilgi aktarımını da yaparak mutlu ve kendisiyle barışık bir toplum düşüncesiyle hareket etmektir" diyerek yapmış oldukları projeler ve çalışmalarla ilgili olarak da bilgiler verdi.

 
Toplam blog
: 439
: 512
Kayıt tarihi
: 04.02.09
 
 

Lisansını Anadolu Üniversitesi/ İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi/ Sosyoloji Bölümlerinde “O..