Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Haziran '16

 
Kategori
Magazin
 

Eda Özerkan, Timur Acar Çiftn'nin davetiyeleri ortaya çıktı

Eda Özerkan, Timur Acar Çiftn'nin davetiyeleri ortaya çıktı
 

16 Temmuz’da İstanbul’da düzenlenecek olan özel bir törenle dünyaevine girecek Eda Özerkan ve Timur Acar çiftinin nikah davetiyesi ortaya çıktı.
 
Shakespeare'e de gönderme yapan çiftin davetiyesinde "Yol arkadaşınızı seçebildiyseniz, tüm sevdiklerinizle paylaşmak istersiniz. Yanımızda 'Olmak ya da olmamak.. İşte bütün mesele bu!'" cümleleri yer aldı.
 
Çift bunların yanında küçük çocukları da düşünerek davetiyenin üstüne şu notu düştü: "Sevgili çocuklar, bu meselenin sizinle hiçbir ilgisi yok, iyi uykular…
 
Bu arada Timur Acar “ Kertenkele “ dizisinden ayrıldığını kendi sosyal medya hesabından duyurdu.
 
Diziye veda etti
 
Gelecek sezon da devam etmesi beklenen 'Kertenkele'nin başrol oyuncusu Timur Acar, dizinin yeni sezonunda yer almayacağını açıklamıştı.
 
Ünlü oyuncu, ayrılık haberini Instagram hesabı üzerinden duyurdu.Timur Acar, "Haziran 2016 tarihine kadar Yapım Atolyesi ile yapmış olduğum sözleşme sona ermiş bulunmaktadir.Yapımcımız Yalçın Şen'e ve yapımda emeği geçen tüm arkadaşlarina teşekkür ederim. Yeni yayın döneminde Kertenkele ekibine şimdiden kolaylıklar ve başarılar dilerim" mesajını yayımlamıştı.
 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..