Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Kasım '14

 
Kategori
İlişkiler
 

Eski sevgiliyi geri kazanmak için ters psikoloji yöntemini kullanın

Eski sevgiliyi geri kazanmak için ters psikoloji yöntemini kullanın
 

eski sevgiliyi geri kazanmak


Sizden bir şekilde ayrılan ve artık bir daha görüşmemek üzere dediğiniz sevgiliyi aslında bilinen fakat ne yazık ki gelişi güzel bir şekilde kullanılan ters psikoloji yöntemi ile kazanabilirsiniz.
 
Öncelikle eski sevgiliyi geri kazanmak için bir çok yöntemler arasında bu yöntemi etkili kullanmanın belli başlı kurallarının olduğunu belirtmek istiyorum çünkü ters psikoloji yöntemi bu kurallar çerçevesinde uygulanmadığı taktirde ters bir etki ile sevgilinizin olumsuz bir şekilde sizden daha fazla soğumasını sağlar.
 
Günlük hayatta ters psikoloji yöntemini uygulayarak birçok şey elde etmiş olabilirsiniz ancak bunu bilinçsiz bir şekilde yapıyorsanız ki bunun farkında olmanız bilgi sahibi iseniz mümkün.
 
Şimdi ters psikolojiyi bilinçli olarak kullanmak istiyorsak ve özellikle eski sevgiliyi geri kazanmak istediğiniz bu durumda yapmamız gerekenlerin başında öncelikle kendinizi toparlamalı ve zihninizde olan tüm düşünceleri önünüzde sanki bir kanavoz varmış gibi zihninizde gidip gelen tüm negatif düşünceleri o kanavozun içine koymalı ve ağzını kapatmalısınız ve sanki bir şeyler yaşanmış fakat bu zihninizi kurcalayan gelip giden bu zihinsel düşünceleri kontrol altına almayı bu şekilde başarmalısınız.
 
Her insanın karakteri farklı bayanlar ve erkekler arasında oluşan cinselik farklılığından dolayıda kişiler ayrılma noktasında bazı karekter uyuşmazlığı içerisinde oluşan olayları belirterek ayrılma kararı alınıyor üstelik farklı cinslerin bir birleri arasında anlaşamadığı noktalara sabır noktasında veya kabullenme noktasını göz ardı etmeden hayatlarına devam etmesi gerektiğinin altını çizmek istiyorum elbette ayrılan cinserin bir çok nedenlerle ayrıldığı günümüzde bir birini anlama ve kabul etme adına bazı çalışmaların aşılanmadığı ve günümüz tv ve medya organlarının genelinde olan anlaşmazlık çözümüne dair bir problemi çözümleme noktasında eksikliği olduğu kanaatindeyim.
 
Peki aslında bu problemleri ters psikoloji yöntemi ile çözümlemek doğrumu orası bilinmez ama bilinçaltı yöntemi ve ters psikoloji yöntemi ile bunu tersine çevirmek mümkün
Güven meselesi size fayda verecektir bunun için yapmadığınız bir şey yapın kendinizin cesaret edermiyim yaparmıyım diye söyleyeceğiniz şeyleri yapın mesala trafikte yeşil ışık yandı durun yerinizden kalkmayın korna sesleri duyacaksınız ve belki sizin arkanızdan küfür etmeler vs. işte burada ters bir davranış yaptınız bunları gördünüz neden arabaların kornaları bir anda çaldı sizi ikaz etmek için elbette bunu eski sevgiliyi geri kazanma yöntemleri içinde uygulamanız sevgilinizin size karşı tepkisini ölçmüş olacaksınız
 
Öncelikle yapmanız gereken bir ayrıntı var bu önemli eski sevgili ile olan iletişimi kesmek hiçbir şekilde itibar etmemek hiçbir iletişim kanalını kullanmamak olduğu mekanlara uğramayın bir yerde karşılaştığınızda asla ve asla bozuntuya vermeyin hiçbir sorun yokmuş gibi davranın tabii bu durumu fazla abartmamaya dikkat edin.
 
İlk aşamayı tamamladık çünkü bu aşamada ters psikoloji devreye geçirmiş olduk siz umursamaz tavrınızla onun dikkatini aslında çektiniz ve bu durum onda bazı hareketlendirmeler yaşatacak ve onda bir şeyler kıpırdamaya başlayacaktır.
 
Dikkat etmeniz gereken neler var tüm bunları yaparken eski sevgiliyi kıskandırmaya çalışmak veya ilişkiyi kestikten sonra hayatınıza bir başkasını sokmak bu çok yanlış neden eğer siz onu tekrar istiyorsanız hayatınızda neden bir başkası olsun ki?  zorla güzellik olmaz kimseyi kendinize zorla aşık ettiremezsiniz ancak önceden bu kişi size aşıksa ancak onun bu aşkı sizin onu geri kazanma planınızda yapacağınız ince detaylarla işinizi daha da kolaylaştıracaktı.
 
Siz ayrılık pozisyonundayken normal eski hayatınıza dönüp, onu düşünmediğiniz ve hayatınızdan çok memnun olduğunuz izlemini verdiğinizde işte o zaman başarıya giden en önemli adımlardan birini başarmış olacaksınız
 
Nasıl olacak bu? Siz bu davranışınızla eski sevgilinin sizi kontrol etme şansını vermediniz bu şekilde ona onsuz da yaşayabileceğinizi kanıtlamış oldunuz ve bu onun hayatındaki kişi olma yolunda farklı bir izlenim sağlayarak dengeleri değiştirdiniz eski sevgilinin halen aşkı gerçek ise bu aşkı değişmeyecek ve eski sevgiliniz sizi terk etmekle hata yapmış olduğunu anlayacaktır.
 
Bir çok ayrıntı var eski sevgiliyi geri kazanma yöntemleri arasında  bu ayrıntılar başarılı bir şekilde uygulandığında elbette sizi eski sevgilinizle tıpkı yeni zamanda yeni bir heyecanla yeniden yeni bir baştan sevgili olma yolunda filiz verecektir. 
 
Sevgiliden ayrılıp eski sevgili diye tabir edilen bu durumda olan bir çok insan var sevdiğinden ayrılmış ve tekrar yeniden o eski günlere kavuşmak isteyen elbette her kişinin karekteri bildiği ve bilmesi gerektiği davranış var bazen bazı zamanlar bu yöntemler işe yaramaz ve belkide eski sevgiliyi geri kazanma yolları arasında biline bir yöntem ama zamanında yapılmadığında işe yaramayan.. Siz bzen kendiniz bir yol aramaya, formüller bulmaya, taktikler geliştirmeye çalışırsınız ve bazende umutsuzluğa kapıldığınız günler olur fakat siz denemeler yaptıkça kavuşma anının hayallerini kurmak sizi tekrar güçlendirir işte bu noktada güçlü olmalı ve yılmamalısınız.
 
Ayrılık sizin için çok zor ve stresli bir dönemdir bazen birden umutlar canlanır ve gayretlenirsiniz ve bazense imkânsızlıklar içerisine bürünürsünüz.
 
Hani bir zamanlar onun için çok değerli olan siz belki de şimdi onun aklına gelmiyorsunuz ama öyle değil siz bir köşede acı ve özlem çekerken eğer gerçek bir aşk ve sevgi içerisinde olan bir sevgiliniz var ise o henüz ne yaptığını bilmeden ayrılık teklifini yapmış ise ve tekrar sizden sevgili olma yolunda çabalıyordur hiç bir şey göründüğü gibi değil bu durumda siz hiçbir zaman peşini bırakmamalı ve bu benim kaderimdir deyip kenara çekilmemelisiniz daha da güçlenmeli ve bu durumda duygularınızı seferber etmeyi bırakıp mantıklı düşünmelisiniz bir kenara çekilmek ve umudu kesmek duygularınıza dizgin vermek çözüm değildir seviyorsanız kalbinizin sesini dinlemeli ve onunla tekrar birlikte olmayı başarmak için yeni şeyler öğrenmeli ve uygulamalısınız.
Ters psikoloji yöntemi ve daha detaylı eski sevgiliyi geri kazanma yöntemleri için bu kitap size rehberlik edecektir.
 
Toplam blog
: 10
: 145582
Kayıt tarihi
: 01.01.14
 
 

Aşk ve sevgiyi harmanlayarak blog yazarlığı yapıyorum. Doğal tedaviler, sağlık ve ek olarak ilişk..