Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '18

 
Kategori
TV Programları
 

Esra Erol'da Hüseyin Amca

Esra Erol'da Hüseyin Amca
 

      Size bugün Hüseyin amcadan bahsedeceğim. 80 yaşındaki Hüseyin amcanın son bir isteği var. Ölmeden önce 17 yıldır görmediği oğlu Ahmet Çetin’e kavuşmak. Ahmet’ten hiç haber alamayınca, Hüseyin amca yollara düşmüş. Esra Erol’da tanıdık biz Hüseyin amcayı ve yıllarca evlat hasreti çekmiş. Bu hasreti, özlemi bir nebzede olsa eşine olan aşkı dindirebilmiş. Eşi Hatice teyze felçli olduğu için programa katılamamış. Kahramanmaraş’ın Elbistan’a bağlı Çiçek köy’ünde 63 yıllık bir aşk hikâyesi var.

      Hüseyin amca, eşine olan sevgisini anlatırken gözleri doluyor ve şu sözlerle devam ediyor. ‘Ben kimseye emanet edipte ona baktırmam, çünkü biri of dese kalbi kırılır diye üzülürüm’… Programda öyle bir laf etti ki; sanıyorum ekran başında olan insanlarında benim gibi tüyleri diken diken olmuştur. Ertesi gün yine Hüseyin amca yayında, can kulağıyla dinliyorum. Esra Erol’un ekip arkadaşları Hüseyin amcanın eşi Hatice teyzeyi ziyarete gitmiş ve ekipten Pınar Hanım anlatıyor. ‘Evlerinde bir huzur var. Bunu eve girer girmez hissettik. dedi ve devam etti. ‘Hüseyin amcaya Hatice teyzeye 25 yıldır mı bakıyorsun? Diye sorduğumuzda ise Hüseyin amca ‘Bakıyorsun deme gücüne gider biz hayatı paylaşıyoruz’ dedi inanın ağlamamak için kendimizi zor tuttuk. Sonra eşinin saçlarını tararken acımasın diye önce suyla ıslatıyor daha sonra tarıyor.  Eşinin güzelliğine göre, karakterine göre, kalbine göre renk renk eşarplar almış ve eşinin saçlarını taradıktan sonra soruyor Hüseyin amca ‘Bugün hangisini takayım?’  Meyve saati ayrı, çay saati ayrı yani her şeyi düşünmüş Hüseyin amca’… Pınar hanım canlı yayında şahit olduklarını anlatırken son olarak da ‘ Bu yaşananlar onların rutin hayatları biz sadece dâhil olduk’ dedi.

      Dilerim Allah’tan Hüseyin amcaya ve eşi Hatice teyzeye önce sağlık versin. Oğullarına inşallah kavuşsunlar. Dualarımda olacaklar hep. İşte hayat aslında bu kadar kolay biz zorlaştırıyoruz her şeyi.

     

      

 
Toplam blog
: 58
: 264
Kayıt tarihi
: 19.03.17
 
 

Var bi'hayalimiz  ..