Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Eve Dönüş artık Cuma akşamları izleyicisi ile buluşacak !

Eve Dönüş artık Cuma akşamları izleyicisi ile buluşacak !
 

Eve Dönüş Yeni Bölümü İle Bu Akşam Atv'de


Cansel Elçin ve Dilşad Çelebi'nin başrollerini paylaştığı, Tardu Flordun, İpek Erdem gibi başarılı oyuncularında yer aldığı Eve Dönüş dizisi bu hafta yeni gününde izleyicisi ile buluşacak. Atv Çarşamba akşamları yayınlanan diziyi artık Cuma akşamları yayınlayacak.

Tara Welles’in yazdığı 1983 yılında Return To Eden ismiyle Avustralya’da yayınlanan dünyaca ünlü bir intikam hikayesi olarak kabul edilen hikayeden uyarlanan Eve Dönüş dizisi bence bu senenin farklı işlerinden biri. Bildiğiniz gibi son dönemde diziler birbirinin kopyası gibi oldu, özellikle romantik komedi türünde olan diziler hepsinde zengin yakışıklı kaslı erkek fakir sevecen sakar kız tiplemeleri ve birbirinin benzeri sahneler bitmek tükenmek bilmeyen klişeler.

Üstelik bu tür dizilerde sektör dışı mankenden devşirme oyuncular y ada tiyatro asıllı olmayan insanlar rol alıyor ve oyunculuk kalitesi çok düşüyor. Bu tür dizileri izlerken şöyle bir şey de diyor insan gerçek dünyadan çok kopuk böyle bir yaşam bir dünya yok diyor. Bu tür saçmalıklarla dolu olan ve gerçeklik bağı çok zayıf olan diziler emin olun size bir şey katmaz izlerken…

Sizde bu tür dizilerden sıkıldıysanız ve farklı bir şeyler izlemek istiyorsanız Cuma akşamı Eve Dönüş dizisini izlemenizi tavsiye ediyorum. Bitmek bilmeyen gerilimi ve aksiyonu ile izlerken emin olun hiç sıkılmayacaksınız. Tiyatro asıllı bir oyuncu olan Cansel Elçin'in dizideki performansı ise parmak ısırtıyor. Eve Dönüş Aksiyon ve gerilim dolu yeni bölümü ile bundan sonra Cuma akşamları saat 20:00 da Atv ekranlarında.

Diziyi bu akşam izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum emin olun alışılmışın dışında klişe olmayan izlerken zevk alacağınız bir yapım…

Çetin Kaya

Twitter/fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..