Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Eylül '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Extra Large Hatun'dan XL beylere altın öneriler

Extra Large Hatun'dan XL beylere altın öneriler
 

Merhabalaar,
Kısa bir süredir sizlerle değildim, ruhsal ve mental açıdan kendimi toparlama evresine girmiş bulunmaktaydım. Bu evre bitiş aşamasına gelince ponçiklerime kavuşmam lazım dedim ve işte şuan da olduğu gibi huzurunuzdayım. Bu zamana kadar hep hatunlar üzerinde konular yazdık, paylaştık, öğrendik ve öğrettik. E peki beyler? Bu sefer ki konumuz da extra yağız ve extra dalyan gibi yakışıklı ponçiklerimizden bahsedeceğiz.
 
Sizden ayrı olduğum zaman da fazla gözlem yaptım. Beyler üzerinde özellikle ya hu bu Extra Large Beylerin halleri ne öyle? Ne siz sorun, ne de ben anlatayım, şöyle söyleyeceğim size. Bu konu hakkında bir yazı paylaşmam lazım dedim. Gerisini siz düşünün artık canlarım ciğerlerim.
ExtraLargeHatun'larım dikkat dikkat yazımız bu sefer erkekleriniz için.  
 
Beyler ekran başına, keyifli okumalar. 
 
EXTRA LARGE BEYLER İÇİN ALTIN ÖNERİLER
 
ANTİ DESEN; Başlıktan anlaşıldığı üzerine desenli kıyafetlerden uzak durmanız gerekli canlarım. Düz desenleri tercih edin emin olun sadelik sizin en yakın dostunuz, göz yorucu ve saçma şekiller sizin yükünüze yük katmaktan başka bir şey yapmıyor. Karmaşık desenleri, kocaman yazılı, resimli t-shirtleri boşverin. Düz renk kıyafetler her zaman tercihiniz olsun. 
 
AÇIK RENKLERE BİRAZ ARA; Koyu renkleri tercih etmenizde fayda var. Açık renkler dikkat çekerken, koyu renkler ile aynı durum söz konusu olmaz. Bu açıdan extra olan bölgeler de koyu tonları tercihiniz olsun. Örneğin; göbek bölgenizden şikayetçiyseniz, açık renk pantolon üzerine koyu renk t-shirt, gömlek,kazak vb. Ürünler giymenizde fayda var. Böylelikle dikkati az da olsa göbişten uzak tutmuş olursunuz. 
 
MÜKEMMEL ÖTESİ AYAKKABI; Ponçiklerim size acı ama gerçek bir söz de bulunmak isterim. Kim ne derse desin kesinlikle dost da düşman da ayağa bakıyor. Hiç kimse bana burada ne alakası var demesin, bas baya bakıyoruz ben bile bakıyorum. Güzel ve şık bir ayakkabı bile her zaman dikkati üzerine çeker ve sizin extralarınız gözde olmaz bile. Dikkat tamamen mükemmel ötesi ayakkabınız da olur.  
 
AKSESUAR'IN HAYATIMIZDA Kİ ÖNEMİ; Siz şimdi ''ne alaka aksesuar'' falan demeyin. Çünkü inanın yine dikkati farklı yöne çekmek için birebir önemli. Kontrast tonlarda yaka mendili vb. Aksesuarları kullanabilirsiniz. Kravat konusunu ise biraz hassas bir durum, eğer sürekli ayakta duruyorsanız ve ceketinizin düğmeleri devamlı ilikli ise benzer şekilde kravat kullanabilirsiniz. Ama ceketinizin düğmeleri açıldığında normalde düz durması gereken kravatın uç kısmı göbeğin üzerinde tuhaf şekiller alacağı için tüm gözleri göbeğinize çekebilir. O yüzden kravat konusunda dikkatli davranmak gerekli. Bunların haricinde güneş gözlüğü ve şık bir saat sizi 15-20 tık mükemmel görüntü seviyesine götürebilir. Bence kesinlikle güneş gözlüğü kullanan beyler oldukça çekici ve yakışıklı gözüküyor. Ayrıca lütfen saat boyutunuzu görüntünüze göre tercih edin. Yani düşünsenize kocaman bir adamsınız ve kolunuzda minnak bir saat. Hoş bir görüntü sağlamaz emin olun hatunlar en ince ayrıntı da bile boğulabilirler. Aksesuar açısından '' Şapka'' aklınızda bulunsun, dikkati dağıtmanın dışında şapka bir güç semboludür. Sizi daha özgüvenli gösterecektir. 
 
BOŞ CEP; Bir taraftan kiloları kamufle etmeye çalışırken, bir yandan dolmuş bir pantolon cebi hiç hoş bir görüntü değil. Neden bütün dünyayı cebinize taşımayı istiyorsunuz, inanın anlam veremiyorum. Bizler gibi sizin de kesinlikle bir çantanız olması gerekli, çanta dediğim de sakın aklınıza şu %15'lik çanta kullanan beylerin fotoğraf makinasının çantası gibi kullandıkları türden olan bir çanta gelmesin aklınıza. Gayet sizin de rahatlıkla kullanabileceğiniz hem şık hem de kullanışlı bir çok çanta bulunmakta. Emin olun çanta taşıdığınız da delikanlığınızdan ödün vermezsiniz. Aksine eğer o tombik vücudunuz ve o şiş cep ile daha gülünç duruma düşüyorsunuz. Ve gerçekten bunu içten söylüyorum, artık lütfen arka cebinizde içi tıka basa dolu bir cüzdan taşımayın beyler, gerçekten çok itici. 
 
İDEAL DURUŞ; Dik durun, giydiğiniz kıyafetin önemi kadar duruşunuz da önemli. Bir erkeği çekici gösteren özellikler arasında dik bir duruş mevcut. Tamamen özgüvenli ve dik bir duruş sakın unutmayın.
 
GÜLÜMSEMEK; Bol bol içten gülümseyiniz, sosyal açıdan da faylarını göreceksiniz ExtraLargeHatun demiş ti dersiniz. 
 
Sanırım bu kadar altın kural sizler için yeterli olacaktır beyler,
 
öptüm.
 
Extralargehatun@gmail.com 
 
 
 
Toplam blog
: 28
: 1565
Kayıt tarihi
: 11.07.16
 
 

Büyük bedenin ışıltılı dünyası* ..