Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Ezgi Sertel'le Kadınlar Bilir

Ezgi Sertel'le Kadınlar Bilir
 

Rastgele;))


 

Yeni yayın döneminde öğleden sonra kuşakları için evlendirme konsepti yasaklanınca, farklı ne yapabiliriz telaşına düşmüştü kanallar.

Aynı kişilerin sunumuyla farklı bir program nasıl olur diye düşünülürken, barıştırma da engele uğrayınca, Müge Anlı çakması olmak kaçınılmazdı.

Birden bütün kanallar yangından mal kaçırmış gibi başladılar, arama, bulma, kurtarma, koruma, kollama temalı programlarına. Tabii ki fireler verildi ilk ayda, kala kala eski  aşinalıklar kaldı. Onlar da eski yaptıklarını yeniymiş gibi lanse ederek verdikleri için, hedef kitlelerini illüzyonist numaralarla ekrana bağlamaya çalışmaya devam ediyorlar.

Bu ne kadar sürer bilinmez?! Ancak öğleden sonra  kadın kuşaklarında yeni programlar ortaya çıktıkça topun ağzında olacaktır çoğu.

"Yıllarca adım adım Anadolu’yu gezdi,  samimiyeti ile gönüllerde taht kurdu. Ezgi Sertel artık stüdyosunda konuklarını ağırlayacak...

Sosyal haklarım neler? En lezzetli yemeği nasıl pişiririm? Mutfakta pratik bilgiler neler? Güzellik sırları nelerdir? Hukukta bilmem gerekenler neler? Ünlüler dünyasında neler oluyor? Çocuğumu büyütürken bilmem gerekenler?  Kocamla ilişkimde nerede hata yapıyorum?  Kariyer sahibi olmak istiyorum ne yapmalıyım?  Hobim olsun istiyorum ama yeteneğim var mı?

Kadına dair ne varsa Ezgi Sertel ve arkadaşlarının gündeminde olacak... Ezgi Sertel ve arkadaşları uzman konuklar eşliğinde hem gülecek, hem öğrenecek hem de öğretecek...

İnternet dünyasının ünlü fenomenleri, binlerce takipçisi olan bloggerlar, Instagram’ın yıldızları stüdyoda olacak, gündemdeki konuyu değerlendirerek, yaşam tarzlarını bizlerle paylaşacak.

"Ezgi Sertel’le Kadınlar Bilir" hafta içi her gün teve2’de" (programın tanıtım metni)

 Gidişatın böyle olmayacağı belliydi.

Ezgi Sertel geçmişte yaptığı programla  tanınmış, ünlenmiş, hatta internet fenomeni haline gelmiş bir sunucu. Kısırdöngü içindeki gündüz kuşağı için mantıklı bir tercih olduğunu düşünüyorum. Eğer kendisi gibi enerjik ve keyifli bir öğleden sonra programı ortaya çıkarırsa, yolu açık olacaktır. Kasvet, bağırış çağırış, kavga dövüş  insanlarda bıkkınlık yarattı.

Önümüz kış ve eve kapanan bilhassa kadınların tek eğlencesi ekran, bunu doğru kullanan yapımlar bu sene kazançlı çıkacaktır. Havayı koklamak ve ortamın sesine kulak vermek lazım.

Çalıştıralım  mor kıvrımları, hadi bakalım;))

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 432
: 6177
Kayıt tarihi
: 08.10.06
 
 

Med cezir içinde kafasına estiği gibi yaşayan bir havva kızı birazcık kağıt kalem aşinalığı olmas..