Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mayıs '16

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe Rahat Kazandı

Vitor Pereira’nın sistem değişikliğinden sonra Fenerbahçe’ye rakip dayanmıyor. Bu maçta da Gaziantepspor, Fenerbahçe’ye rakip olamadı. Elbette konuk takımın ciddi anlamda kadro sorunu yaşadığını ve ligdeki konumunu dikkate almak zorundayız. Tek bir atak yapamadan maçı tamamladılar.

Fenerbahçe’de maçın adamı olan Robin Van Persie’nin asistiyle Simon Kjaer’in 27.dakikada attığı gol aslında Gaziantepspor için maçı o anda bitirdi. Kırmızı- siyahlılar kalabalık bir şekilde kendi kalelerini korumayı düşündüler. İlk yarıda sakatlıktan dolayı iki oyuncu değişikliği haklarını kullanmaları da onlar için büyük bir handikap oldu. İkinci yarıda Robin Van Persie’nin iki golüne de engel olamayınca sahadan 3-0 yenik ayrıldılar.

Esasen Fenerbahçe, maçı çok daha farklı kazanabilirdi. Sarı- lacivertliler pek çok fırsatı cömertçe harcadılar. Bazı pozisyonlarda ise kaleci Karcemarskas başarılıydı.

Fenerbahçe’de Robin Van Persie’nin dışında Nani, Alper, Volkan Şen ve Hasan Ali Kaldırım da göz dolduran futbolcular arasındaydılar.

Sonuç olarak Fenerbahçe mükemmel bir futbol sergilediği karşılaşmayı 3-0 gibi net bir skorla kazanarak takibini sürdürdü. Bence yarışı sonuna kadar bırakmayacağının da sinyalini verdi.

Sahada güzel olmayan tek bir şey vardı. O da Diego’nun oyuna girdikten sonra protesto edilmesiydi. Gökhan Gönül, dayanamayarak taraftarları susturmaya çalıştı. Ondan sonra bazı taraftarlar Diego’ya alkışla destek olmaya çalıştılar.

Geçmişte ne yaşandıysa yaşandı. Bence Fenerbahçeli taraftarlar artık bu Diego meselesini kapatmalılar. Bu kadar protestodan sonra bir futbolcudan nasıl verim bekleyebilirsiniz? Taraftarların Diego’yu protesto eden kesimi böyle yaparak öncelikle kendi takımlarına zarar veriyorlar.

Bu maçta izlediğim Gaziantepspor her ne kadar büyük oranda eksik futbolculara sahipse de ligde kalma yolunda büyük sıkıntı yaşar. Takımın başına geçen Sergen Yalçın’ın işi hiç de kolay değil. Gaziantepspor, haftaya evinde Eskişehirspor’la final niteliğinde bir maç oynayacak. Şimdiden o maçı ve sonucunu merakla bekliyorum.

https://www.facebook.com/tolgaersari

https://twitter.com/tolgaersari

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..