Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mart '15

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe herkesi yeniyor, yeniyor, yeniyor... Ama yine üçüncü! Bu sizce de tuhaf değil mi?

Fenerbahçe herkesi yeniyor, yeniyor, yeniyor... Ama yine üçüncü! Bu sizce de tuhaf değil mi?
 

Lig sadece 4 büyükler arasında oynansaydı, Fenerbahçe her sezonu şampiyon bitirirdi!


Fenerbahçe herkesi yeniyor, yeniyor, yeniyor... Ama yine üçüncü!..

Şimdi... Sevgili Fenerbahçeliler!.. Bunda sizce de bir tuhaflık yok mu?

Fenerbahçe, Kadıköy'de; Galatasaray'ı döve döve yeniyor, Beşiktaş'a 10 yıldır galibiyet yüzü göstermiyor, Trabzonspor'uysa, sıradan bir Anadolu takmına çevirdi; canı ne kadar isterse o kadar atıyor Şükrü Saraçoğlu'nda maşallah!..

Akhisar Belediyespor yenilgisini saymazsak, 50 küsür maçtır yenilmeyen, önüne geleni deviren sarı kanaryalar... Herkesi yeniyor, yeniyor, yeniyor... Ama yine üçüncü!... Bu sizce normal bir durum mu?

Galatasaray'ı yenen de, Gençlerbirliği'ne yenilen de aynı takım değil mi? Yani nasıl oluyor bu iş? Bir takım, birbirinden bu kadar farklı futbolu, bir hafta arayla oynayabilir mi? Geçen hafta Beşiktaş'ı yenen Fenerbahçe'yi bir de milli aradan sonra oynanacak ... maçında izleyin; bakalım ne olacak?

Bu takıma ligde 3 büyükler dışında 14 rakipleri daha olduğunu, yalnızca Kadıköy galibiyetlerinin şampiyonluğa yetmeyeceğini kimse anlatmıyor mu Allah aşkına?

Gerçi... İsmal Kartal'a göre... Fenerbahçe, Türkiye'nin en iyi futbol oynayan takımı ama... Puan cetveli hiç de öyle söylemiyor doğrusu!

Süper Lig tarihinde şampiyonluk yaşamış, başarılı olmuş Türk teknik adamların çoğu büyük Futbolcuydu aynı zamanda... Bunu bilen birçok futbolsever olmalı ülkemde...

Gündüz Kılıç... Mustafa Denizli... Fatih Terim... Ertuğrul Sağlam... Aykut Kocaman... Bu 5 isimin 5'i de çalıştırdıkları takımları şampiyon yapmalarının yanısıra, Türk futbol tarihinin en başarılı futbolcularındandı... Gerçeklerden haberdar olan kimse bunu inkar edemez.

Ya İsmail Kartal? İsmail hoca da büyük bir futbolcu muydu top oynarken? Hangi kariyer başarısıyla anılmıştı şimdiye kadar?

Sırf Aziz Yıldırım'ın kaprisleri yüzünden şampiyon yaptığı takımdan ayrılmak zorunda kalan Ersun Yanal'ın; ne takım içi liderliğini, ne futbol adamlığını beğenirim. Liderlik zaaflarını çok ağır şekilde eleştirdim sayfamda. Ama adam, geçen yıl takımını açık ara şampiyon yapıp, benim gibi düşünenleri mahçup etmişti. Eğer yerinde kalsaydı, Sarı Kanaryalar bugünden çok daha iyi durumda olurdu.

Her neyse. Daha fazla dağıtmadan yazıyı, konumuza dönelim mi? Ne dersiniz?

Fenerbahçe herkesi yeniyor, yeniyor, yeniyor... Ama yine üçüncü!.. Aziz Yıldırım, sadece sözünü dinleyen bir teknik adamla çalışmanın, şampiyonluk kazanmaya yetmeyeceğini ne zaman öğrenecek?

Kim daha büyük sizce? Aziz yıldırım mı, Fenerbahçe mi?

Madem Fenerbahçe... Öyleyse takımının hali ne? Ne diye aynı dejavu halini yaşayıp duruyorsunuz? Yanlış nerede arkadaşlar?

Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı, Trabzonspor'u ipe dizen, perişan eden takımınız; neden hala üçüncü?

" En büyük Fenerbahçe! " tezahüratı, maalesef en büyük yapmıyor takımınızı... Bir de siz düşünün bakalım. Neden böyle oluyor sonuç?

Fenerbahçe herkesi yeniyor, yeniyor, yeniyor... Ama yine üçüncü!.. Acaba niye?

Hadi söyleyim bakalım. Var mı buna bir cevabınız?

Emin olun. Doğru cevabı bulduğunuzda, kimse sırtınızı yere getiremeyecek.

Not: Yazıda kullanılan görsel internetten alınmıştır.

 

 

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..