Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Eylül '16

 
Kategori
Magazin
 

Ferdi Tayfur'dan Yavuz Seçkin'e tam destek

Ferdi Tayfur'dan Yavuz Seçkin'e tam destek
 

FERDİ TAYFUR’DAN ÜNLÜ KOMEDYENİN YENİ FİLMİNE DESTEK!

Komedyen Yavuz Seçkin’in ilk kez yapımcılık heyecanını yaşadığı, 16 Eylül’de vizyona giren ‘Yıldızlar Da Kayar: Das Borak’a Ferdi Tayfur’dan büyük destek geldi.

‘HAYIR DUALARINI ALDIK’

Instagram hesabından Ferdi Tayfur ile birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaşan ünlü komedyen paylaşımına; ‘Çıktığımız bu yolda, filmimizin isim hakkı için Ferdi Baba’nın hayır dualarını, iznini ve desteğini aldık. Bundan sonra işimiz daha kolay. Teşekkürler Ferdi Baba!’ notunu düştü.

‘BİZ DE  YEŞİLÇAM TADINDA BİR FİLM YAPTIK!’

Seçkin, yeni filminin isminin ‘1983’ yapımı Ferdi Tayfur ve Bahar Öztan’ın başrolünde yer aldığı ‘Yıldızlar Da Kayar’ filmi ile aynı olmasına ilişkin; ‘O yıllardaki eserler bambaşka. Yerini tutmayacağını bilsek de, sevileceğini umuyorum. Filmimizin ismi bizim için çok özel. Bu yüzden, küfürden ve argodan uzak Yeşilçam tadında bir film hazırladık. Gülmek isteyen herkesi sinemaya davet ediyorum.’ İfadelerini kullandı.

Başrollerinde, 'Yavuz Seçkin, Altan Erkekli, Altan Gördüm, Veysel Diker, Serenay Aktaş, Ali Rıza Tanyeli, Larissa Gacemer, Ümit Karan, Görkem Mete Demir' gibi birçok ünlü ismin yer aldığı Yıldızlar Da Kayar: Das Borak, sinemalarda.

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..