Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Aralık '14

 
Kategori
Güncel
 

Fethullah Gülen, Allah'la konuşmaya devam ediyor mu acaba? Oysaki, şimdi tam zamanı...(!?)

Fethullah Gülen, Allah'la konuşmaya devam ediyor mu acaba? Oysaki, şimdi tam zamanı...(!?)
 

Bu konuşmayı sesli ve hareketli olarak da izledim...Allah'la olanı değil(!?) değil tabi -- Alıntı, "a haber"


Bu yılın(2014) Mart ayı idi...

17 yaşındayken Fethullah Gülen'in talebesi olan ve 40 yıl boyunca ona sırdaşlık eden Latif Erdoğan, Fethullah Gülen'e atfen onun şöyle dediğini nakletmişti :

"Ben Allah'la konuştum. Bana dedi ki, doğru ben bu kainatı Muhammed'im için yarattım ama, senin için de devam ettiriyorum."

Latif Erdoğan, bu kadarla da kalmamış ve sözlerine şunları da eklemiştir :

"Bu sözler hususi  olarak bana odasında söylenmiş sözler değildir. Yani, herkesin oturduğu bir salonda konuştuğu şeyler bunlar"

İnsana, "pes doğrusu!" dedirtecek türden bir durum...

Gülen'in, kimilerine göre, yalnızca bir "düşünce" ve "inanç"tan ibaret olan ve "inananlar" için "varlık"; inanmayanlar için "yokluk"la  konuşmasına, fanatik Fethullahçılardan başka kim inanır ki?

Fethullah Gülen, Allah'la konuşmasını eğer rüyasında görmediyse --ya da gördüğünü sanıyorsa-- ya kafasını sıyırmıştır(!) ya da bizlere bunları anlatan Latif Erdoğan ile arasında kapanmamış bir hesap vardır.

Bunlara ilaveten, Latif Erdoğan, sosyal medyada, "paralel yapıyı" etkileyecek paylaşımları yapan Fuat Avni hesabının, gerçek sahibinin de Fethullah Gülen olduğunu söylemiştir.

x     x      x

Gülen Cemaati'ne ya da Paralel Yapı'ya yönelik 14 Aralık(2014)'ta başlatılan "gözaltı ve sorgulama operasyonu" bütün hızıyla devam ediyor. Bu yapılanma içinde yer aldığı tespit edilen pek çok kişi, gözaltına alınarak sorgulamaları yapıldı ve yapılıyor.

Bu arada, yazılı ve görsel basında, "lehte" ve "aleyhte" olan görüşler ve  bu görüş sahiplerinin birbirleri ile yaptıkları tartışmalar, sağduyunun çok ötesinde kavga edercesine sürdürülüyor.

Bu nedenle, Fethullah Gülen'in, Allah'tan gelecek "vahiylere" şiddetle ihtiyacı var... Medyadan öğrendiğimize göre, özellikle de "yargı mensuplarının" %40'ı hala Fethullah Gülen yanlısı tutumlarını sürdürüyorlarmış.  Bunlara, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyen bazı siyasi partilerin ve onların yandaşlarını da katarsak, Gülen Cemaati "müridleri" siyasi ve sosyal alanda da artmış görünüyor...

Fethullah Gülen bir senaryo yazıyor --film ve dizi senaryoları dahil-- devletin kurum ve kuruluşlarına, özellikle emniyet ve yargıya, sızmış müritleri ile bir kısım medyadaki adamları bu senaryoları oynuyor. İşin tuhafı, bu oyunlara muhalefet partileri de "misafir oyuncu" olarak katılıyorlar.

Ancak, 14 Aralık'ta başlayan oprasyon, Fethullah Gülen'i oldukça tedirgin etmiş olmalı ki, söylediğine göre "beddua" seanslarına başlamış.

Fethullah Gülen'e, ne yapacağı konusunda "vahiy" gelmesinin tam zamanıdır(!)

cdenizkent

 
Toplam blog
: 979
: 1425
Kayıt tarihi
: 11.12.07
 
 

İstanbul doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimi İstanbul'da tamamladım. İstanbul Üniversitesi'nde..