Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ekim '16

 
Kategori
TV Programları
 

Fox'un Rüzgarın Kalbi hamlesi elde patladı!

Fox'un Rüzgarın Kalbi hamlesi elde patladı!
 

Geçtiğimiz günlerde FOX ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanan ve ani bir karar ile pazartesi gününe alınan Rüzgarın Kalbi dizisinin bu değişiklikten kötü etkileneceğini ifade eden bir yazı yazmıştım. Bu yazıda dizinin zaten kendisine has bir kitleye sahip olduğunu ve pazartesi gibi ''kazık'' bir güne kaydırmanın bu kitle içerisinden büyük kayıplar yaratabileceğini söylemiştim. Ve maalesef ki bu durum aynen yaşandı.

Dün akşam Rüzgarın Kalbi ; Hangimiz Sevmedik, Kırgın Çiçekler, O Ses Türkiye, Paramparça ve İçerde gibi zorlu rakiplerin arasında yer aldı. Şampiyonlar Ligi kıvamındaki gecenin galibi tahmin edilebileceği gibi İçerde oldu. Rüzgarın Kalbi ise tam anlamıyla çöküş yaşadı.

Dizi TOTAL grubunda 2.18 reyting ile 23., AB grubunda 1.75 reyting ile 28., ABC grubunda ise 2.05 reyting ile 25.olabildi. Bunun yanı sıra dizinin yaklaşık 25 dakika süren özet kısmı AB ve ABC grubunda dizinin yeni bölümünü geçmiş. Bu da demek oluyor ki, dizi özetsiz başlamış olsaydı daha yüksek bir sırada yer alabilirdi.

Rüzgarın Kalbi'nin reyting sıralamasında TRT Çocuk'ta ekrana gelen ve 38 dakika süren İstanbul Muhafızları isimli çocuk içerikli programa geçilmesini ise söylemek bile istemiyorum. Düşünün durumu.

Başrollerinde Özge Özberk, Kutsi, Hakan Eratik, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi isimlerin olduğu Kalbimdeki Deniz isimli diziyi yerleştirmek adına Rüzgarın Kalbi'ni pazartesiye koyan ve tam anlamıyla ''ipini çeken'' FOX'un verdiği bu kararın yanlışlığını yalnızca bir haftada görmesi de kaderin bir cilvesi olsa gerek.

Bundan sonra dizi ne kadar devam eder, kanalı bir kez daha müdahale edip yanlışını düzeltmeye çalışır mı bilinmez. Ama iş işten geçti gibi görünüyor. 

İnşallah yanılırım.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..