Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Kasım '14

 
Kategori
Müzik
 

Funda Arar kimdir ve Funda Arar hakkında herşey

Funda Arar kimdir ve Funda Arar hakkında herşey
 

Funda Arar Fotoğrafı


Başarılı sanatçı 1975 yılında Ankara' da doğmuştur. İlkokulunu Ankarada ve ortaokulunu da Muğla' da tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarında tamamlamıştır.


Müzik hayatına 1999 yılında adım atan Funda Arar, ilk albümünü ise 2000 yılında çıkartmıştır. İlk albümü adı " Sevgilerde" ismi ile piyasaya sürüldü. Sanatçı asıl çıkışını ise 2002' de yaptığı "Alagül" albümü ile yaptı. Toplamda 10 albümü (2013 yılına kadar) vardır. Söylediği müzik türü genelde Pop dur. Son zamanlarda Türk Sanat Müziğinide seslendirmiştir. Yetekli sanatçı bazı müzik aletlerinide çalabilmektedir. Ses olarak ise farklı bir renge sahiptir. Büyük bir hayran kitlesine sahip sanatçının bazı parçlarıda herkes tarafından bilinmekte.


Son olarak sanatçıya ait birçok sosyal medaya fan sayfaları var. Sanatçının ayrıca kendisine ait olan güzel bir internet sitesi bulunmakta. Sanatçının web sitesi ayrıca yine bazı Funda Arar şarkıları dinlenebilcek bir site olarak bakabilirsiniz. En son albümü ise 2013 de Hafıza adındadır. Youtube ile video kliplerine bakabilirsiniz.
 

 
Toplam blog
: 20
: 2584
Kayıt tarihi
: 03.10.13
 
 

Üniversite mezunu ve programcı. Müzik dinlemeyi ve koleksiyon yapmayı seviyorum. Sık sık yüzüyoru..