Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Nisan '14

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaraylılar nasıl Fenerbahçeli oldular?

Galatasaraylılar nasıl Fenerbahçeli oldular?
 

Galatasaray’ın kendi sahasında Kasımpaşa’dan 4 gol yemesinin ertesinde böyle bir soru nereden çıktı diyenler için şöyle bir açıklama yapmak pekâlâ mümkün!

Tüm Galatasaraylılar kendi takımlarının 4-0 yenilmesinden sonra, Fenerbahçe’nin Olimpiyat Stadyumunda Beşiktaş’ı yenmesi için dua etmeleri ve Fenerbahçe’yi desteklemeleri gayet doğal!

Bu görüşü en açık dile getirenlerden birisi de Galatasaray ikinci Başkanı Semih Haznedaroğlu!

Fenerbahçe Beşiktaş’ı yenerek şampiyonluğunu ilan ederse, Beşiktaş ve Galatasaray arasında 1 puan fark devam edecek ve Galatasaray’ın ikincilik şansı sürecek.

Fenerbahçe yenilirse Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki puan farkı 4’e çıkacak ve Beşiktaş ikinciliği neredeyse garantileyecek!

Galatasaraylılar Fenerbahçeli olurken, Fenerbahçeliler ne düşünüyor dersiniz?

Ben bir Fenerbahçe olarak takımımın galip gelmesini elbette istiyorum. Ancak bazı Fenerbahçeliler, Fenerbahçe’nin yenilmesini ve Galatasaray’ın ikinci olmamasını, ikinciliği Beşiktaş’ın almasını istiyor.

Gördüğünüz gibi rekabet son hızıyla devam ederken, “Herkes bir gün Fenerbahçeli olacak” sözü gerçekleşiyor..!

Fenerbahçe bu yıl çok farklı! Oynadığı futbol ve aldığı sonuçlar ile her zaman rekorların takımı olduğunu bir kere daha gösteriyor.

Fenerbahçe Beşiktaş’ı yenerek şampiyonluğunu ilan ederse, yine bir rekorun sahibi olacak. Ligi 4 hafta kala şampiyon bitirmeyi garantileyerek, Galatasaraylıları da sevindirecek..!

Tek başına şike yapmaktan ceza alan ve Fenerbahçe’ye ağlayarak veda eden Aziz Yıldırım’a şimdiden geçmiş olsun deyip, ülkemizin hukuken nereye geldiğini gösteren bu hukuk garabetini buradan kınıyorum.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..