Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Kasım '18

 
Kategori
Kitap
 

Genç Bir Kız Kendi Hikayesini Yeniden Yazmaya Karar Verirse...

Genç Bir Kız Kendi Hikayesini Yeniden Yazmaya Karar Verirse...
 

Beşikte Durduğu Gibi Durmuyor, kitabıyla binlerce okurun kalbine yerleşen ve çoksatanlar listesine yerleşen Dicle Keskinoğlu, merakla beklenen yeni romanında bu kez bir genç kızın isyan ve arayışlarını anlatıyor.
 
Kahramanımız Zeynep 21 yaşındadır. Ne olmak istediğine karar vermesi gereken bir yaşta, çekirdek ailesinde göremediği güven ve aidiyet hissini bulabilme ümidinin peşinde, henüz kim olduğundan bihaberdir. Zeki ve erdemli bir genç olmasına rağmen, vizyonunu daraltan “aynı”lıkların gölgesindeki hayatından uzaklaşmak istemez. Zeynep, yanlış arkadaşlık ilişkilerinden yara alır. Bu süreçte olaylar üst üste geldiği için okulunu bırakmaya karar verir. Psikoloğu, bir nevi reçete niyetine, hayatına “taze başlangıç”ların girmesine izin vermesini, farkılılıklardan korkmamasını öğütlemiştir. Ancak bu “taze” başlangıçlar pek de planladığı gibi olmayacak, Zeynep yepyeni bir camiada dostluğun ve sevginin gücünü öğrenecektir.
 
Kimliğini bulamayan, yolunu kaybeden, hayattan soğuyan bir genç bir kızın, yaşlılarla kurduğu dostluğun, yer yer esprili, yer yer duygusal bir biçimde anlatıldığı Taze Başlangıç,bu yılın en samimi ve duygusal kitaplarından biri olmaya aday. 
 
Saygılarımla...
 
Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın...
Kıvanç Terzioğlu
 
Toplam blog
: 165
: 88
Kayıt tarihi
: 01.02.18
 
 

25 Mayıs İstanbul Doğumlu. Film-San Vakfı Müdürü & Gazeteci & Köşe Yazarı & Yazar & Sanat Yönetme..