Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mayıs '16

 
Kategori
TV Programları
 

Göç Zamanı'ndan beklenen final haberi geldi!

Göç Zamanı'ndan beklenen final haberi geldi!
 

Mayıs ayına girdiğimiz şu günlerde televizyon dünyasındaki heyecanın inanılmaz şekilde arttığını görüyoruz. Yeni dizilerin bir bir ekrana sürüldüğü, eski yapımların reytingleri konusunda sezon sonu değerlendirmelerinin çoktan yapılmaya başlandığı bir ekran kulisinin içerisine düşmüş bulunuyoruz.

Bu kulis içerisinde ''kabak başına patladı.'' tabirine direkt olarak denk gelecek birçok yapım bulunuyor. Yani canı yanan, kanalların başında savmak istediği yapımların bol olduğu bir sektörden bahsediyoruz. İşte bu türden bir durum ile karşılaşan yapımların başında Star'ın cumartesiden salıya attığını ve çoktan gözden çıkardığı Göç Zamanı dizisi bulunuyor.

Star'ın büyük umutlar beslemeden salıya aldığı Göç Zamanı'nın salı günü yayınlanan ilk bölümü reyting sıralamasında ilk 30'a bile giremeyince ortalık karıştı. Yapımın fişini çekme konusunda karar veren kanal 10 Mayıs Salı günü yayınlanacak olan bölüm ile Göç Zamanı'nın sonunun gelmesine izin veriyor.

Cumartesi günü yayınlanırken, Hanım Köylü isimli dizinin yerine gelmesi ile kendisini bir anda bilinmez bir durumun içerisinde bulan Göç Zamanı dizisinin salı günü tutunamayacağı, o kadar dizi ve program arasında işinin hiç de kolay olmadığını birçok bilirkişi söylemişti. Ancak sıkıntının ne denli büyük olduğunu anlayamayan kanal yetkilileri Göç Zamanı'na yalnızca 1 bölüm dayanarak hemen final kararı aldı.

Öyle ya da böyle salı gününe alınan yapımın sonu geldi.

Göç Zamanı 10 Mayıs Cuma tarihinde yayınlanacak bölümü ile final yapacak.

Yine yeni yeniden geçmiş olsun diyelim o zaman.

ANIL KOLDAŞ

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..