Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ekim '14

 
Kategori
Doğal Tedaviler
 

Gripten korunmak için bitkisel çözümler

Gripten korunmak için bitkisel çözümler
 

grip


Grip her kış olduğu gibi yine hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Grip olmamak için iyi beslenmeniz elbette yetmiyor. Siz grip değilseniz evde başka biri ya da iş yerinden biri size grip virüsünü rahat bir şekilde bulaştırabilir. Bunun için daha iyi önlem almak gerekiyor. 

Grip için bitkisel çözümler yıllarda tercih edilmiştir. Ihlamur, kekik ise bir numaralı seçenekler. Ancak size bugün size biraz daha farklı bir tarif vereceğiz. Üstelik bu tarih dünyaca ünlü türk asıllı doktor Dr. Mehmet Öz'e ait. İşte gripten korunma yolları..

Öncelikli olarak 2 adet portakala ihtiyacımız var. Bu bizim C vitamini ihtiyacımız için. 1 adet domates, 200 gram çilek ve biraz da kavun ile güzel bir içecek hazırlayacağız.

Portakalları soyduktan sonra suyunu sıkıyoruz. Çilekleri, portakal suyunu, kavunu ve domatesi blendar ile parçaladıktan sona içeceğimiz hazır hale geliyor. İşte size sıkı bir bitkisel ilaç.

Gripten korunmak için şuraya göz atabilirsiniz. İbrahim Saraçoğlu gibi ünlü kişilerin tariflerinin olduğu birkaç kür daha bulabilir ve deneyebilirsiniz.

 
Toplam blog
: 12
: 1627
Kayıt tarihi
: 28.09.14
 
 

1986 doğumluyum. Özellikle diyet, kilo verme, kilo alma üzerine makaleler yazıyorum ve sizinle pa..