Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Eylül '14

 
Kategori
Kitap
 

Güç istiyorsan işte sana güç; kitap

Güç istiyorsan işte sana güç; kitap
 

HER GÜN AMA HER GÜN NE BULURSAN OKU. AMA YETER Kİ BOL BOL OKU. OKUMAYA DEVAM. SÜREKLİ OKUYARAK GELİŞ VE İLERLE


Kitap gizli bir hazinedir. Kitap zenginliktir. Kitap kurtuluştur. Kitap çaredir. Kitap yükselmedir. Kitap eğitimdir. Kitap bir okyanustur.

Kitap çok çeşitli olarak hayatımızın her anında, her şekilde yerini fazlasıyal almıştır. Kitap her alanda bize fayda sağlayan bir mükemmel rehberdir.
İnsanoğlu; düşüncelerini,fikirlerini,görüşlerini kitaplara dökmüştür. Aşk ve sevgi kitapla bir yerlere ulaşmıştır. Kitap dünyayı birleştirici ve bir arada tutucu önemli bir manevi zincir görevi görür. Kitaplar sayesinde dünyanın bir ucundan diğer ucuna bilgi ve birikim transfer edilmiştir. İnsan muhakkak ki günlük bir kitap okumaya gayret etmelidir. Çünkü insan kitap okuyarak bilgi ve birikimini artırabilir. Her türden kitapları kırtasiye ve benzeri yerlerden temin etmek artık çok kolay olmaktadır. Örneğin bir yazar kitabını çıkaracağı zaman medya veya internet  aracılığıyla tanıtımını yapmaya çalışır. Ayrıca daha birçok yerlerde standlar açarak ve benzeri yöntemlerle kitaplarını dünyaya tanıtmaya çalışır. Kitap yazarları kitaplarını basmak için, değişik basım ve yayınevleri ile anlaşarak, uygun şekilde basmaya ve yayınlatmaya çalışırlar.
           Dünyada bir çok değişik kitap türleri vardır. Her alanda basılan değişik türden olan bu kitaplar, içerisinde bulunan bilgi ölçüsünde değeri artmaktadır. Bu değer kitabı yazan kişilerin dünyaca tanınmalarında çok büyük önem ihtiva eder. Dünya klasikleri her yönüyle değerini çoktan ispatlamıştır.
          Kitap dünyasını şöyle bir ziyaret ettiğimiz zaman her tür konuda çeşit çeşit kitaplar önümüze çıkmaktadır. Bilim-Teknik üzerine bir çok dergi ve kitap mevcut olmakla, özellikle  yıllardır Tübitak'ın yayınladığı Bilim Teknik Dergisi halen eskiden olduğu gibi, çok özel bir okuyucu kitlesine sahiptir. Ekonomi üzerine,sanat üzerine,aktüalite ve daha bir çok konu üzerine dergi ve kitaplar yayın yapmaya devam etmektedir.
             Ülkemizdeki bugüne kadar yaşamış ve yaşamakta olan yazarlarımızı incelediğimizde; hepsi de  kendi alanlarında Edebiyat dünyasına birçok değerli eserler kazandırmakla  büyük katkılar sağlamış olmakla, bir çok önemli eserlere imza atmışlardır.    

 
Toplam blog
: 94
: 1680
Kayıt tarihi
: 20.06.14
 
 

Üniversite, Kamu Yönetimi, Yerel Yönetimler, Çalışan, İyi bir kariyer sahibi olmak, Kitap okuma, ..