Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Aralık '17

 
Kategori
TV Programları
 

Gülse Birsel Jet Sosyete Dizisi ile Sezona Jet Gibi Girecek!

Gülse Birsel Jet Sosyete Dizisi ile Sezona Jet Gibi Girecek!
 

Yalan Dünya dizisinden sonra ekrana ara veren, kendini özleten usta kalem Gülse Birsel, son dönemde Aile Arasında filmi ile adından söz ettiriyor. Film 10 günde 1,5 milyon seyirciye ulaşarak Türk Sinemasında bir hareketlenme yaşattı.

 Gülse Birsel’in Jet Sosyete adını taşıyan bir dizi ile bizlerle buluşacağı haberini sizlere vermiştim (1). Dizisinin kanalı da belli oldu. Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren, Derya Karadaş, Sarp Apak, Ecem Uzun ve Bartu Küçükçağlayan gibi isimlerin yer alacak.

Yapımcılığını BKM Film’in üstleneceği, yönetmenliğini Hakan Algül’ün yapacağı, senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme alacağı, Jet Sosyete dizisinin cast ve senaryo çalışmaları devam ederken dizinin yayınlanacağı kanal da kesinlik kazandı.

Jet Sosyete dizisi, Kanal D’de yayınlanacak. Dizi 2018’in Ocak ayı sonunda ekrana gelmeye başlayacak. Doğrusu seyircinin heyecanla beklediği Gülse Birsel imzalı dizinin Kanal D’ye taze kan pompalayacağını düşünüyorum.

Her yaptığı işte, her yazdığı dizide, her satırda ayrı bir lezzet bırakan Gülse Birsel, kaleminden yepyeni bir projeyi seyirci de sabırsızlıkla bekliyor. Bu konuda aldığım mesajlara dayanarak bu dizinin Kanal D’nin eski günlerine ulaşmasını sağlayacak lokomotiflerden biri olacağını düşünüyorum.

Kanal D Ocak ayı  itibarı ile seyirci önünde eski imajına kavuşup reytinglerini tekrardan yükseltecektir!

Hayatta yükselen ivme ile yaşamanız dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

(1)    http://blog.milliyet.com.tr/cekilin-gulse-birsel-geliyor-/Blog/?BlogNo=573769

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..