Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ekim '16

 
Kategori
Güncel
 

Güzel oyuncu Fulya Zenginer, Tümay Özokur Atölye öğrencileriyle buluştu.

Güzel oyuncu Fulya Zenginer, Tümay Özokur Atölye öğrencileriyle buluştu.
 

Tümay Özokur, oyuncu olmak isteyen gençlere her daim, eğitim almalarının önemini vurgularken, 2 sene önce kurmuş olduğu Tümay Özokur Atölye çatısında yönetmen, yapımcı, oyuncu ve sektörün her kolunda işin uzmanı konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Herkesin kendi gelişimine faydalı olacak tecrübelerinin bir başkasının hayatına emsal teşkil etmesinin değerli olduğunu belirten Özokur, geçtiğimiz günlerde genç, başarılı ve güzel oyuncu Fulya Zenginer’i atölye öğrencileri ile buluşturdu.
 
Fulya Zenginer’in oyunculuk serüvenine başladığı günden bugüne yanında olan Tümay Özokur, özellikle genç oyuncu adaylarının kendi jenerasyonlarında belli bir başarıyı elde etmiş oyuncuların hayatlarını dinlemelerini tavsiye ediyor.
 
Yeni vizyona giren sinema filmi “Seni Seven Ölsün”ün gala programı için koşturan genç oyuncu sevenlerine yeni bir proje ile çok kısa bir süre sonra kavuşacak. Yıllarca doğru ve yanlışları önüne katan güzel oyuncu, çok kıymetli ipuçları verdi genç adaylara… 7 yaşında iken ‘’Ben birgün oyuncu olacağım’’ diyen Fulya Zenginer’in oyuncu adayları ile paylaştığı bazı püf noktaları…
 
*Bir oyuncu egosuna her zaman hakim olmalı!
 
*Hep BEN dememeli, her cümlenin başında hep BEN olmamalı.
 
*Bir senaryoyu okurken sıkılmadan tek nefeste bitiriyorsam, seyircinin de aynı heyecan ve ritimde bitireceğine inanırım.
 
*Ne istediğine karar vermeli.
 
*Setlerde söylenmeyi bırakmalı sadece işe odaklanmalı.
 
*Audition çok faydalı asla pes edilmemeli.
 
*Setlerden sonra eve gittiğinizde, orada yaşadığınız sorun, sıkıntıları unutmalı, beraberinde eve getirmemeli.
 
*Tümay Özokur’un bana söylediği gibi  “Kariyeriniz balon olmamalı”
 
Kendisini sürekli geliştiren çalışmadığı zamanlarda spor ve köpeklerine zaman ayıran genç oyuncu, kendimi yeteri kadar geliştirip donattığımda ‘’Kısa film çekmek isterim’’ diyerek daha birçok anısını oyuncu adaylarıyla paylaştı. 
 
 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..