Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Eylül '14

 
Kategori
Güncel
 

Haçlı Ordusu İŞİT'i Irak'tan afaroz edecek!

Haçlı Ordusu İŞİT'i Irak'tan afaroz edecek!
 

IŞİT'e karşı askeri ve sivil bir operasyon için 26 ülke Fransa'da toplandı!  Hepsi IŞİT'i bombalamaya hazır! Bu bombalamada haçlı ordularına Amerika kumanda edecek! Fransa imtiyazlı olarak serbest atış hakkına sahip olacak!

Evet, IŞİT’in “Ne Menem Bir Bok” olduğunu anlatmaya hiç gerek yok! Ancak olaya her ne gözle bakarsak bakalım, ortada istediği zaman toplanabilen bir haçlı ordusu mevcuttur! Ve o ordu ki, zamanında "Kıbrıs için toplanmadı. Bosna için toplanmadı,  Arakan için toplanmadı! Filistin’de yarım asırdır terör estiren İsrail için toplanmadı!  Doğu Türkistan'da soykırım yapan Çin için kılını bile kıpırdatmadı!" Ama Ortadoğu’daki petrolü kaptırmamak için, üstelik bir de kendileri kurup işlettikleri, İslam’ın üzerine çökmek ve pusturmak için uydurdukları;  IŞİT için hemen hepsi toplandı!

Ancak hiç kimse bu haçlı ordusundan IŞİT’i bombalamasını beklemesin! Göstermelik birkaç IŞIT birliğini yok edebilirler! Ama hedef tamamen Irak petrolleridir! Hedef tamamen Türkiye’yi devre dışı bırakma projesidir! Nihai hedefse tamamen İsrail’in güvenliğine kol kanat germektir!

Sonuçta her zamanki gibi yine sivil Müslümanlar öldürülecek! Halk bir kez daha sefalete mahkûm edilecek! Ortadoğu'da sonu gelmeyen zincirleme savaşların fitili bir kez daha ateşlenecek!

Ama son bir kez daha?!

Kutay Bilgehan

 
Toplam blog
: 35
: 4626
Kayıt tarihi
: 15.01.13
 
 

İzmir doğumluyum, İstanbul'da yaşıyorum. Şirketlere, ' insan kaynakları ve bilişim teknolojileri'..