Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Temmuz '17

 
Kategori
TV Programları
 

Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman Siyah İnci'yle Geliyor!

Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman Siyah İnci'yle Geliyor!
 

Televizyon dünyası için dinlenme dönemi olarak sayılan yaz sezonunu yarılamayı başardık. Temmuz ayını geride bıraktığımız şu günlerde, hali hazırda devam etmekte olan dizi ve programların gelip geçici olup olmayacaklarını tartışır konumdayız. Hangisinin devam edeceğini, hangisinin yolun sonuna geldiğini konuşurken bir de yeni sezonun taptaze işlerine bakmak gerekiyor. 

Birçok kanal ve yapım şirketi Eylül itibariyle başlayacak olan yeni sezon için gerçekleştirdikleri çalışmalara hız verirlerken, yeni işlerin detayları da çıkmaya başladı. Bunun bir örneği bugün Star tarafından izleyicilerle paylaşıldı. Kanalın yeni dizisi Siyah İnci ile ilgili olan bu paylaşım sosyal medyada büyük ilgi görürken, şimdiden merak uyandırdı.

Dizinin 3 başrolü var : Hande Erçel, Tolgahan Sayışman ve Berk Hakman...

Bu 3 ismin dışında oyuncu kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Nurseli İdiz, Burak Altay gibi isimler bulunuyor. Oyuncu kadrosunun tamamının ilerleyen günlerde belli olacağı ifade edilirken, dizinin çekimlerinin Ağustos ayı içerisinde başlayacağı ifade edildi.

Dizinin konusunda ise yine mutlu bir çiftin arasında giren yakışıklı bir adam durumu var. Tolgahan Sayışman'ın canlandırdığı Kenan ile Hande Erçel'in canlandırdığı Hazal karakterlerinin mutlu mesut bir ilişkileri varken, Berk Hakman'ın canlandırdığını öğrendiğimiz Vural karakterinin ortama sonradan dahil olması ile olayların birden karışmasını konu alan bir hikayeden bahsediyoruz.

Ayrıca dizinin senarist koltuğunda Yekta Torun'un, yönetmen koltuğunda ise Erol Özlevi'nin olduğu açıklandı.

Dizinin başrolündeki esas ikiliye bakıldığı zaman ; Hande Erçel'in 23, Tolgahan Sayışman'ın 35 yaşında olduğunu görüyoruz. Yani aralarında tam 12 yaş var! Senaryonun içerisinde 'çıtır' seven bir Kenan karakteri göreceğiz diye tahmin ediyorum. Yoksa bu kadar yaş farkının başka bir açıklaması yok. 

Bunun bir benzeri yine Star ekranlarında geçtiğimiz aylarda başlayan İstanbullu Gelin dizisinde görünüyor. Dizinin başrollerinden Aslı Enver 33, Özcan Deniz 45 yaşında. Yine 12 yaş var yani.

Demek ki bu bir tür kural yani. Kız genç, erkek yaşlı olacak ve aralarında en az 10 küsür yaş olacak.

Bu arada Berk Hakman'ın devamlı olarak ara bozan ve kafa karıştıran kişi olarak düşünülmesi de ilginç bir durum. Hakman'ın bu tip rolleri gerçekten iyi oynuyor olması da işin bir diğer tarafı.

Neyse sonuç olarak ; Star yeni dizisi Siyah İnci'yi çok yakında görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Şansı ve reytingi bol olsun.

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..