Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '13

 
Kategori
Teknoloji
 

Harika Samsunglar Galaxy S3 ve Note 2 için Android 4.2 li müjde üzerine …

Harika Samsunglar Galaxy S3 ve Note 2 için Android 4.2 li müjde üzerine …
 

Samsung ‘ un akıllı ceplerindeki ve tabletlerindeki tasarım inceliklerini, daima diğer teknoloji bebeklerine tercih etmişimdir. Çünkü olabilecek en estetik formları, alıcının cebini çok yormadan sunabilme becerisine sahiptirler.

Bildiğiniz gibi bu özellik fiyatları adam tutuşturan Apple ‘ da yok… Onların hemen hemen tüm cihazları, kendilerinden önce gelen en pahalı cihazdan bile 3 de 1 daha pahalı. Üzücü bir durum biz teknoloji tutkunları için ve buna rağmen yasak meyvalara, ecnebi elmalara var gücümüzle koşturmaya devam ediyoruz.

Neyse, biz yine konumuza dönelim… Evet, mükemmel tasarımı ucuza verme konusunda Samsung ‘ un üstüne yok… Fakat yazılım konusunda o kadar maharetli olmadıkları için, diğer teknoloji devleriyle  yazılım sürümler konusunda o kadar ustaca ve seri bir şekilde yarışamıyorlar…

Ama alınan duyumlar gösteriyor ki, sanırım bu oyunun kuralları yakın bir zamanda değişecek. Çünkü Sammobile.com web sitesine göre, benim gibi sadık Samsung tutkunları için beklenen haber gelmiş olabilir… Fısıltı gazetesi diyor ki, Şubat ayında sadece sevgililer birbirlerine kavuşmayacak…

Çok kısa bir süre önce Galaxy S2 yi Android 4.1.2 e kavuşturan Samsung, yine şaşırtıcı bir biçimde elini çabuk tutarak ve bizim de beklentilerimizi karşılayarak, Nisan ayına kadar tüm Galaxy S3 ler  ve Note 2 ler için Android 4.2 güncellemesini sunacak.

Bununla ilgili olarak Samsung ‘ dan bir açıklama yok… Tamamiyle sağırları, dilsizleri oynuyorlar ve kulaklarının üzerine yatıyorlar… Ama Türk atasözümüz ne diyor?. ‘ Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.’ Ben de öyle düşünüyorum ve bu müjdeli güncelleme haberinin artılarını açıklamaya devam ediyorum efendim…

Bu güncellemenin en güzel tarafı, daha önce Note 2 lere özellik olarak Android 4.1.2 ile aktarılan Premium Suite işlevinin, 4.2 güncellemesiyle Türkiye’ de satılacak tüm Galaxy S3 lere de hiç bir yazılım problemi yaşamadan ulaştırılabilecek olması.

samsung-galaxy-note-2-Bilindiği gibi Premium Suite işlevi, kullanıcılara çoklu pencere açma, uyarı panelini kişiselleştirebilme ve akıllı döndürme gibi birbirinden üstün akıllı telefon özelliklerini hiç bir yazılım sorunu yaşamadan ustalıkla bir arada sunabiliyor.

Kimbilir, belki Samsung gerçekleştireceği bu güncellemeyle beraber kabuğunu kırarak, kullanıcılarına yepyeni modeller üretebilme konusundaki profesyonelliğinin yanında yazılım geliştirme konusundaki ustalığını da ispat etmiş olur.

Darısı tüm Android yazılımlı akıllı telefon ve teknolojik bebek kullanıcılarının başına diyelim.

Sevgi ve Saygılarımla… Fırat ÖÇAL

http://www.hayatveinsan.com/harika-samsunglar-galaxy-s3-ve-note-2-icin-android-4-2-li-mujde-uzerine/

 

 
Toplam blog
: 700
: 694
Kayıt tarihi
: 24.03.11
 
 

Üniversite mezunu, eğitim alanında çalışıyor, yazı çalışmaları yapıyor, hayata ve insana dair cid..