Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ekim '15

 
Kategori
TV Programları
 

Hatırla Gönül 2. bölüm fragmanı Gönül, Jülide oldu

Hatırla Gönül 2. bölüm fragmanı Gönül, Jülide oldu
 

Hatırla Gönül 2.Bölüm Fragmanı


Yaşatacağı heyecanıyla sınırları zorlayacak Pazar, günlerinin vazgeçilmesi olması beklenilen Hatırla Gönül, ana karakterlerimizin ilk bölüm olaylarında yansıyanlarda sadece acılı yaşadıkları hayata yer verilmiştir. Hepsinin farklı hayatları, kişilikleri, gördüklükleri kötülükler vardır. Gönül, evleneceği adamın sakladığı kötü tarafını keşfettiğinde yüzüğünü atar, aralarında büyük kavga çıkmasına sebep olmuştur. Ne kadar doğru karar verdiğini, kurtulduğunu o sırada anlasa da hayatını tamamiyle değiştirecek olayının aslında yakınındaydı.

Hatırla Gönül 2.Bölüm Fragmanı asıl teması "Jülide"'nin doğuşunu ele alacaktır. Gönül, bilmediği kişilerin peşine düşerek, kendisine düzenlenen saldırıya kurban gitmiştir. Aslında bu olayın birden gelişerek, izliyenlerini gelecek hafta için merakta bırakarak, Hatırla Gönül ekibi farklı bir strateji çizmiştir. Bunda izlenim oranlarına kesinlikle yansıyarak, bakalım başarısına başarı katabilecek mi?

Gönül, saldırı sonunda kafasına aldığı büyük sert darbesiyle uyandığında bomboş bir defterdi. Hiç bir şey hatırlamıyor, çevresinde ki insanların kim olduğuna dahi fikiri yoktu, kafayı yemek üzeriydi. Neredeyim ben çığlıklarını resmen içinde yaşıyordu. Adının Jülide, olduğunu evinden uzakta bambaşka bir kimlik verilerek, Gönül, böylelikle tamamiyle kaybetmiştir. Çevresinde ki insanlar sanki daha önceden ayarlanmış, kendisine istemeden farklı bir hayat kurulmuştu. Onda bir yerden tutunurken kendisinin kurtarıcısı Yusuf, tanışacaktır. http://www.hatirlagonulizle.net/

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..