Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Hayat Şarkısı Meryem'li Gecenin Kraliçesi'ni taca attı!

Hayat Şarkısı Meryem'li Gecenin Kraliçesi'ni taca attı!
 

Şubat ayının yarısına neredeyse ulaştık. Televizyon ekranlarındaki rekabet de bu yüzden gün geçtikçe artış gösteriyor. Bu durumun temel nedenlerinden bir tanesi yeni dizilerin görücüye çıkıyor olması olarak görülüyor.

Bu dizilerden bir tanesi dün gece Kanal D ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Burcu Biricik, Tayanç Ayaydın, Birkan Sokullu, Ecem Özkaya ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin bulunduğu yapım, dizi dünyasına hızlı bir giriş yaptı.

Genel olarak karakterleri ve hikayeyi tanıtma görevini gören bu bölümün reytingleri de şimdilik idare eder seviyede geldi. Dizi TOTAL'de 7. AB'de 8. ABC grubunda 7. oldu.

Hayat Şarkısı ve Survivor'un başlaması ile birlikte bu durumdan en çok etkilenen ve sıkıntı yaşayan dizi ise tahmin edebileceğiniz gibi Gecenin Kraliçesi oldu.

Meryem Uzerli, Murat Yıldırım, Funda Eryiğit ve Uğur Polat gibi isimlerin başrolünde olduğu dizi hafta hafta düşüş yaşarken, bu düşüş bu hafta zirve yaptı. Dizi her 3 reyting bölgesinde de ilk 10'un dışında kaldı.

Gecenin Kraliçesi salı akşamı yayınlanan bölümü TOTAL'de 15. AB'de 16. ABC'de 10.olmuş. Yapım bu üç grupta da 4 reytingi göremeden geceyi kapatmış.

En başından beri uyarıyorum. ''Meryem Uzerli 3 yıl sonra ekrana dönüyor.'' diye reklam yapacağınıza diğer 3 başrolün de içerisinde yer aldığı bir PR çalışması yapsaydınız bu kadar kötü bir düşüş olmayacaktı. İnsanları Meryem Uzerli'ye odakları için, kısa zaman sonra kaçmalarına sebep oldular. Olay bundan ibaret.

Hayat Şarkısı'nın ilerleyen bölümlerde yükseleceğini düşünüyorum.

 

Ama Gecenin Kraliçesi için kocaman bir ELVEDA demeliyim.

Sonu yakındır çünkü.

 

ANIL KOLDAŞ

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..