Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Nisan '16

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Hayat çekirdeksiz üzüm

Hayat çekirdeksiz üzüm
 

Tercih sizin...


Kendinizi ödüllendirin :)
 
En son ne zaman kendiniz için, yalnızca kendiniz için bir şey yaptınız? Hatırlıyor musunuz? Çok mu geçti üstünden ya da daha dün mü:))
 
Kendiniz için derken alışveriş ya da yemek falan demiyorum. Özel bir şey. Ne zamandır yapmayı planladığınız ama herhangi bir nedenden dolayı ertelediğiniz bir şey. Sadece size özel. Mesela, tek başınıza sinemaya gidip sonrasında en sevdiğiniz restoranda yemek yemek. Mesela hiç tanımadığınız insanlarla trekking yapmak. Mesela hep başlamayı istediğiniz ama ertelediğiniz yoga ya da meditasyon derslerine başlamak. Mesela sadece kendiniz için bir şeyler yazmaya başlamak.
 
Yapmadıysanız, yapamadıysanız, sürekli ertelediyseniz, önceliğiniz hep bir başkasıysa durun ve düşünüz... Bugün değilse ne zaman?
 
Lütfen yarın yapın:))
 
Her ne olursa... Kendiniz için kendinize zaman ayırın. O anların keyfini, huzurunu, özgürlüğünü doyasıya yaşayın. O anlar sadece sizin. Her dakikasında mutlu olun. Ve sonrasında aynada kendinize bir bakın. Farkı göreceksiniz. Gülen bir yüz, ışıl ışıl bakan gözler, enerji dolu bir beden.
 
Bu keyfi bir kez yaşadınız mı devamı gelecek. Çünkü bağımsız hareket edebilme özgürlüğü ne demek daha iyi anlayacaksınız. Çünkü mutlu olmak için öncelikli olarak kendinize ihtiyacınız olduğunu öğreneceksiniz. Çünkü neyi sevip neyi sevmediğinize karar vereceksiniz. Çünkü birey olarak ayakta kalmanın değerini bileceksiniz. Kendinize verebileceğiniz en büyük ödül:)))
 
Lütfen unutmayın... Önce siz.
 
Sevgiyle...
Yaşam Koçu & Access Bars Uygulama & Reiki Uygulama
feridehocaoglu@hotmail.com
feridehocaoglu7@gmail.com
facebook.com/feride.hocaoglu.5
 
 
Toplam blog
: 38
: 185
Kayıt tarihi
: 10.09.15
 
 

Reiki Master & Access Bars Uygulama & Bireysel Danışman ..