Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ekim '16

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Hayat çekirdeksiz üzüm

Hayat çekirdeksiz üzüm
 

Tercih sizin...


DEĞER Mİ?

Sizi üzen, kıran, eleştiren, yargılayan, enerjinizi çekip alan yani posanızı çıkaran kişilerden uzak durun. Çıkarın hayatınızdan. Varlığıyla sizi yok eden olmasın zaten. Her derdinde, sorununda size koşan ama nasılsın diye bile sormayan kimden hayır gelmiş. Ama çok eski arkadaşım, ama yalnız kalırım, ama geçmişimiz var, ama beni aslında seviyor... Kendinizi kandırmayın. O sadece kendini seviyor, önemsiyor. Aslında siz de biliyorsunuz öyle olduğunu ama kabul edemiyorsunuz bir türlü. Neden acaba? Egonunuz olmasın size 'ama' dedirten:) Bir an içinizi dinleyin. Onunla görüştüğünüzde kalbiniz sıkışıyor mu? Yanınızdan gittiğinde üzerinizden kamyon geçmiş gibi oluyor musunuz? Ya da neden dinliyorum onu diye kendinize kızıyor, suçluyor musunuz? Yapmayın o zaman. Görüşmeyin. Çıkarın hayatınızdan. Sevgili, arkadaş, kuzen hiç fark etmez. Sizsiniz asıl olan. Siz kendinizi önemsemezseniz kimseden de bekleyemezsiniz. Hayatınız enerjinizi tüketen kişilerle geçirilecek kadar değersiz değil. Bırakın sizi kaybeden o olsun. İnanın bir kez bunu anlarsanız işinizde, ilişkilerinizde çok şey değişecek. Hayat sizin. Nasıl yaşayacağınıza siz karar verirsiniz. Başkasının bakış açısına, değer yargılarına göre hareket ediyorsanız durun orada. Bunu fark etmek bile büyük bir adım. Yolunuzu ayırın, sadece kendiniz için adım atın. Gerisi gelecektir zaten.

Yapamıyorsanız onu, onları suçlamayın. Dur diyemeyen sizsiniz. Onlar hep öyleydi zaten. Onları öyle kabul eden sizsiniz. Bu da tercihiniz olabilir. Kimse karışamaz. Ama her geçen gün yüzünüz biraz daha asılıyorsa, artık eskisi gibi gülemiyorsanız, daha gerginseniz, dokunsalar ağlayacak gibiyseniz, aynaya bakmak bile istemiyorsanız kendinize acımayın. Çünkü ona, onlara dönüşüyorsunuz demektir. Hayat her zaman bir yol ayrımı çıkarır karşınıza. Hangi yöne sapacağınıza siz karar verirsiniz ancak.

Bazen yalnız yürümek de güzeldir. Karşınıza nerede, nasıl, kim çıkar belli olmaz:) Kalbiniz açık, enerjiniz yüksek olsun yeter...

Sevgiler...

www.reikigunlugu.wordpress.com

 
Toplam blog
: 38
: 185
Kayıt tarihi
: 10.09.15
 
 

Reiki Master & Access Bars Uygulama & Bireysel Danışman ..